Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 193.
-
Περαστηκε επιτυχώς σε mi9 αλλη μια επιβεβαίωση ότι το forum απογειώνεται συνεχώς
-
Εφτιαξα εναν οδηγο εγκαταστασης αν σε ενδιαφερει αδερφέ .. Global rom android10 open?id=1-0rGDK9H7ypJLzE7w3db5Kcp7KfPZYix twrp twrp-daisy-3.3.1-0-offain.img? Την γεφυρα επικοινωνίας την πετας στον "c" open?id=1tljD90UA0-XFv_sl24CLAbJ_emRCqA-b απο δω θα δωσεις τις εντολές στο "cmd".. Ξεκλειδωμα "bootloader" αν δεν εχει ηδη.. Σε "fastboot" γράφεις "fastboot oem unlock" με πατημένο το"volume up" πατας "enter" κ δεν το αφηνεις αν δεν κανει τρεις φορες εκκίνηση στο android one ( δεν αφηνεις το "volum…
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θέλει ειδικό αρχείο για να συνεχίσει...δεν φταίει ούτε ο υπολογιστής, ούτε το κινητό... Δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις για να σου περάσουν ρομ με team viewer και authroized file ” βιαστηκα ενω εγραφα ειχες απαντηση.. θα το κοιταξω αλλα που να ψαξω ..ευχαριστώ !
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαδεν γίνεται τιποτα με sp flash tools.. πισω στο mi flash pro τωρα..εφτιαξα mi account το ανοιξα το κ βγαζει το ιδιο σφαλμα που βγαζει συνήθως .. αυτο το αρχειο βαζω το κατεβασα εγω δεν το βρισκω πουθενα στα αρχεια.. auth_sv5.zip?key=eh4oCdcDFDYvO_3wUNyBZg&ts=1600429084 ποιο πανω ανεβασα το παρακάτω που σημαίνει οτι κ με κλειστη συσκευη vcom ο υπολογιστής μου την βλεπει κανονικα ετσι ? σε fastboot βγάζει αυτό Warranty:yes Unlocked:no Secure:yes Rollback_ver_avd: 1 Rollback_ver_nosec: 1 Rollback_v…
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “οι Vcom drivers για MTK συσκευές, πρέπει να είναι κλειστή η συσκευή και να την συνδέσεις στον υπολογιστή για να δεις εάν λειτουργούν σωστά... ” συνδέετε ενω παταω το volume down μεχρι εδω κομπλε .. στην τελευταία επιλογη εχω κολλήσει οπως φαίνεται πιο κατω..
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαδεν θελει ν συνεργαστει με τιποτα κ τιποτα
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαNα κανουμε μια προσπαθεια με το sp flash tool.. εφτιαξα φακελο στον "c" με τα εξης καλουδια οπως περιγραφετε στο νημα rom vcom drivers sp flash tool εγκατεστησα καποιους "vcom drivers" που βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι οι σωστοι >συσκευές παλαιου τυπου ακολούθησα τις οδηγίες και μου βγαζει αυτα τα αποτελέσματα στην διαχείριση συσκευων.. edit ισως δεν ειναι οι σωστοι drivers ? ποιους να κατεβάσω
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΕίναι ακριβώς όπως περιγράφεται στο spoiler Warranty:yes Unlocked:no Secure:yes Rollback_ver_avd: 1 Rollback_ver_nosec: 1 Rollback_ver 1 Kernel: 1k Product: lotus Version-preloader: Version: 0.5
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΤελικά δεν κατάφερα τίποτα με το mi play, το δοκίμασα σέ Intel dual core windows 7 64 (θύρες δεν γνωρίζω) το mi flash tool κ το mi flash pro,δεν μπορούσα να κάνω κ πολλά γιατί δεν είχα πρόσβαση στις περισσότερες λειτουργίες δεν απέκτησα δικαιώματα διαχειριστή ήταν ξένος ο υπολογιστής, τόν πίνακα ελέγχου δεν μου τον άνοιγε αλλά την συσκευή την αναγνώρισε κανονικά (mi play) τους drivers τους κατέβασα κ τούς άνοιξα στα τυφλά,υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί η συσκευή? Μέχρι το Xiaomi tool τού …