Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 193.

• Παράθεση από NasDriver: “μάλλον...εκτός και εάν πας σε άλλον υπολογιστή ” αν βάλω hub 2.0 στην θύρα 3.0 θα την δει την συσκευή δεν έχω εύκαιρο υπολογιστή με 2.0 Ο δικός μου είναι intel i5 7 γενιά ξέρω γω

• Παράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν είσαι admin στον υπολογιστή αλλά user ? ” διαχειριστής ειμαι κανονικα, παλιοτερα ειχα απενεργοποιηση την ψηφιακή υπογραφή απο τα bios μαλλον θελει να μπω ξανα

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν διαβάζουν σωστά τις συσκευές οι θύρες usb 3 ” χρειάζεται να μπει σέ λειτουργία test mode ο υπολογιστής για να γίνει η διαδικασία δεν ξέρω καθόλου από mediatek στην αυτοματοποιημένη εγκατάσταση για drivers στην εντολή 1 δεν γίνεται τίποτα χειροκίνητα αποτυγχάνουν να εγκατασταθούν να απενεργοποιήσω την ψηφιακή υπογραφή από τα bio's καλύτερα κ να δοκιμάσω παλι?κ στο παράθυρο εντολών ούτε με δικαιώματα διαχειριστή δεν απενεργοποιήτε γράφει ότι δεν επιτρέπεται!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πρόσεχε να χρησιμοποιείς θύρα USB 2 και όχι USB 3. Επίσης αν έχεις Ryzen επεξεργαστή στο PC σου βρες κάποιο USB 2 Hub για να κάνεις το Flash ή πήγαινε σε κάποιο PC με παλιό AMD επεξεργαστή ή Intel ” Οι θύρες μου είναι 3.1 κ 3.0 Intel Windows 10 θα το δοκιμάσω αύριο ευχαριστώ!! Σε τί βοηθάει το 2.0 σέ σχέση με το 3.0/3.1 που είναι ταχύτερα όμως??

• αυτη ειναι η official κ δεν την περναει με τιποτα ουτε κ με fastboot..δεν τελειωνει το φλασαρισμα

• καλησπέρα εχω το mi play με συνεχομενα bootloop δεν απενεργοποιητε εκτος αν τελειωσει η μπαταρια μπαινει κανονικα σε recovery κ σε fastboot,χρησιμοποιησα τα mi flash/pro/pc suite/flash all bat φλασαρι αλλα δεν τελειωνει ποτε η διαδικασία 1000s 2000s κ 10000000s να φτασει δεν νομιζω οτι θα σταματησει ποτε κ στην διαχειριση συσκευων/άλλες συσκευές/άγνωστη συσκευη εχει(ερωτηματικο) γραφει,καμια ιδεα??

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να μπεις σε recovery or fastboot mode και κάνει ακόμα reboot ? Αν ναι, κάνε έλεγχο του power button μήπως έχει κολλήσει... ” Οχι δεν εχω κανει κατι ακόμα ο κατοχος του ειχε προσπαθησει να του περάσει αλλη rom απο τι λεει, αλλά ο mediatek ειχε αλλη γνωμη σήμερα θα το δω στις έξι θα το εχω στα χέρια μου

• υπαρχει ενα mi play με προβλήμα κανει bootloop επανελειμενα εψαξα να βρω κατι σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο κ δεν βρισκω τίποτα, φαντάζομαι ότι είναι η ίδια διαδικασία για να επανέλθει όπως και τα άλλα κινητά της ιδιας εταιρείας έτσι ? με προβληματίζει ο mediatek.. την official rom εχει μόνο ?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannis stathopoulos: “οταν κολαει στο λογοτυπο το κντ κ δεν bootαρι ειναι θεμα software η υπαρχει κ αλλος παραγοντας που συμβαινει αυτο και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων η περασμα fastboot rom θα στρωσει.. σε mi9 lite ? ” Εξαρτάται από ποια ROM είχες στην συσκευή σου, και ποια ROM πήγες να περάσεις από επάνω... Στις περισσότερες φορές ένα Factory Reset ή ένα Format Data από το TWRP Recovery αρκεί για να επανέλθει η συσκευή σε κανονική λειτουργία. ” Δε…

• οταν κολαει στο λογοτυπο το κντ κ δεν bootαρι ειναι θεμα software η υπαρχει κ αλλος παραγοντας που συμβαινει αυτο και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων η περασμα fastboot rom θα στρωσει.. σε mi9 lite ?

• ευχαριστώ για την απάντηση με καθαρισμό των δεδομένων εστρωσε..

• εγκατέστησα την τελευταία beta mi9 και στην εκδοση miui γραφει ( H εφαρμογή αναβάθμιση διακόπτεται ..)

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Pascell - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από alonso_7: “καλησπέρα παιδιά....υπάρχει recovery Για το poco f2 pro...έψαξα στο πρώτο post αλλα δεν βρήκα.... ” εδω το k30pro .. TWRP_lmi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other εδω η miui12 stable.. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10.zip εδω η miui12 develop.. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_20.8.25_v12-11.zip

• Αδελφέ σου έγραψε πιο πάνω μην τρελενεσε China version ειναι εδω>jason_images_V10.3.1.0.OCHCNXM_20190330.0000.00_8.1_cn_58fee5bbb7.tgz φλασαρε κ μόλις ενημερωθει το σύστημα σου θα επανέλθει ξανα

Pascell - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν πειράζει ανανέωση ! MIUI ROM DOWNLOAD - Mi Community - Xiaomi

Pascell - - Recoveries

Μήνυμα

Απο το recovery επανεκκίνηση>σύστημα δεν γίνεται τίποτα ?

• Λογικα με αλλο e-mail/τηλ εχει θέμα με το ιδιο

• xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10.zip 3.3.1_27-12_test δεν το ανοιγει link unofficial επιλογη πρωτη.. Download Poco F2 Pro TWRP Recovery File -

• Μετα απο περασμα magisk το κινητο κολλαει ειδικα όταν το ενεργοποιήσω μετα απο λιγο ψιλοστρωνει ( note 7 ) καποια συμβουλή για να στρώση Magisk-v20.4.zip - BytesTransfer

• Μπρίκαρα! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Pascell - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Παράθεση από Aria: “Γεια σε όλους. Πάλι εδώ με το redmi note 8 pro. Έκανα μια αναβάθμιση που επέμενε το τηλέφωνο στην MIUI 12, έγινε μια χαρά, πέρασε με το TWRP όμως απενεργοποίησε το root. Ξανάβαλα το TWRP που μετά εξαφανίστηκε και ακόμα ήταν όλα καλά, μέχρι που πήγα να περάσω πάλι το Magisk. Τώρα ανοιγοκλείνει ανεξέλεγκτα. Η παλιά ρομ που είχα δεν δουλεύει με το φλας τουλ, δείχνει να μην υπάρχουν τα αρχεία, κατέβασα άλλη, μια 12άρα και πάλι τα ίδια. Τι να κάνω; Φοβάμαι να κάνω κίνηση για να μη…