Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 193.
-
Καλησπερα το κινητο δεν φορτιζει βασικα ειναι κολημενο στα 2% με κοκκινο τριγωνο.. ειχε κανει βουτια σε νερα κατα το παρελθον και αποφασισα να το αναστησω μιας και εξακολουθει να δινει την μαχη του.. Χωρις μπαταρια δεν δειχνει τον κυκλο φορτισης οπως θα επρεπε..αναβοσβηνει.. Αν κ νομιζω οτι ειναι μπαταρια,καποια ιδεα πριν την παραγγειλω για θεμα στην πλακετα..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Pascell - - Recoveries
ΜήνυμαΝομίζω ότι για να μπει στο twrp πρέπει να μην αφήσει το volume up μόλις εμφανιστεί τό λογότυπο αλλά να συνεχίσει να το έχει πατημένο μέχρι να εμφανιστεί για δεύτερη φορά, γνώμη μου Καλησπέρα..!!
-
*ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ ANDROID 10 ΣΤΟ MI A2 LITE* Brickαρε μετά από αναβάθμιση σε Android 10
Μήνυμαxiaomi.eu_mia3_20.3.26_r2_v11-9-bitnet twrp-installer-daisy-3.2.3-0 twrp-3.2.3-0-daisy magiskmanager-v7.5.1 δεν μπορω να τα στειλω αλλιως τα εχω κατεβασμενα ολα αυτα ουτε την γραμη εντολων μπορω να σας δειξω δεν γνωριζω πως γινεται.. στην τελευταια εντολη βγαζει το μνμ to ..many links..στο recovery.img πατημενο volume up enter
-
*ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ ANDROID 10 ΣΤΟ MI A2 LITE* Brickαρε μετά από αναβάθμιση σε Android 10
Μήνυμακ εγω την εκανα πριν μερες γιατι υπαρχει καποιο θεμα?
-
Μήνυμαη ενημερωση εγινε αυτοματα οπως ηταν αναμενομενο μαλλον οχι στην ωρα της αλλα πιο πριν, ολα φαινονται να ειναι ενταξει μεχρι στιγμης κ ελπιζω να παραμεινει ως εχει ωστε να μην βγαλει προβληματα στο μελλον!!
-
Μήνυμαειναι ρισκο να την βαλω μπορει να μπρικαρει..? ειναι σαν την προηγουμενη που αποσυρανε η αξιζει να προσπαθησω..? τα εχω ετοιμασει ολα twrp..magisk..
-
ΜήνυμαΓεια και παλι βρηκα αυτην εδω την rom κανει για το lite η θα εχω καποιο θεμα ? miui_DAISYGlobal_V11.0.4.0.QDLMIXM_43d1799e9a_10.0.zip καλη συνεχεια !!
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαειναι τις κοπελας μου και θελω να το βελτιωσουμε ετσι για δωρο καταλαβαινεις.. εχουμε μιλησει ξανα για το συγκεκριμενο μπρικαρε κ του περασα εκ νεου την rom κ τωρα εχeι κλειδωμενo τον bootloader.. με εντολες adb γινεται τωρα η με mi unlock acount? θελω να του δωσουμε το καλητερο setαρισμα που υπαρχει..!! ζεσταθηκα κι ολας..χαχα!!
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαπεταει το μηχανημα πεταει !! χαχα εχουμε κ αλλη συσκευη στην λισταα !!!! το mi a2 lite daisy τι μπορουμε να του περασουμε??
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαπαιδια περαστηκε τωρα κανει και αναβαθμιση 20.3.26 τι να πω σας ευχαριστω ολους ξεχωριστα..μια που ειδα το λογοτυπο την ωρα που ανοιξε κ μια που το ερωτευτηκα περισσοτερο..!!!!! πολυ καλη δουλεια..!!!!!
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαok
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυματην περασα αλλα τωρα δεν την βλεπω εχει πολλες επιλογες τι πρεπει να κοιταξω κ το storage του κινητου η ειναι κλειδωμενο η αδειο μπηκα install k εχει πολλες επιλ εχω μεινει με το κντ στο χερι που λεει κ ο λαος χαχα !!
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαειμαι σε twrp eκανα advanced wipe..στο install τι να επιλεξω τωρα εχει παρα πολλες επιλογες.. δεν βλεπω την rom
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμααπο την αρχη ευχαριστω!!
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαμπηκα κανονικα στο twrp ομως κατι δεν εκανα σωστα reboot κ εκανε επαναφορα τι πρεπει να κανω τωρα για να μπω
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυματους εxω περασει ειναι σε λειτουργια δοκιμης αναγνωριζει την συσκευη κανονικα και ολες τις εντολες εκτος την τελευταια fastboot flash recovery recovery.img βγαζει error cannot open 'recovery.img'
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαwipe data..root προσβαση με την δευτερη επιλογη xtrv .. twrp ..την εχω την rom μεχρι εδω νομιζω καλα χαχα !! τωρα καnει error το twrp error cannot open recovery img
-
Pascell - - Recoveries
Μήνυμαωραια καταλαβα μπηκε stock mi recovery τωρα.. θελω να βαλω την xtrv-hmnote7_20.1.9...χωρις το magisk απο τι καταλαβα.. πρεπει να περασω ξανα καποιο twrp3.3.1.q