Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 89.
-
Δε βγαίνει. Να το αποσυνδέσω από τον υπολογιστή; Πελάγωσα τώρα
-
Παιδιά sos. Μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι πήγε λάθος; Το κινητό δε βγαίνει από το fastboot
-
Κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση του miflash και συγκεκριμένα αυτή που έχετε στην αρχική σελίδα και αναγνώρισε κανονικά το κινητό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Η διαδρομή που έχω πετάξει τη rom είναι σωστή;
-
Το έκανα αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Θα δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή. Σκοπεύω να το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο εξου κα ο λόγος να κλειδώσω ξανά
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε καλύτερο μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών. Δοκίμασε και με άλλη έκδοση Miflash επίσης. Π.χ. 2016.04.01.0 ” Αυτό εμφανίζει. Μπορεί κάποια προηγούμενη έκδοση miflash δηλαδή να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα; Θέλω κάποια έκδοση που να έχει την επιλογή για κλέιδωμα του bootloader
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πως στο αναγνωρίζει στη Διαχείριση συσκευών το κινητό όταν είσαι σε fastboot mode; Για το Mi6 μιλάμε έτσι; ” Ναι για το mi6. Μπαίνει κανονικά σε fastboot με το cmd, κανονικά εμφανίζει και τον αριθμό με την εντολή fastboot devices, αλλά τότε το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ως android sooner single adb interface
-
Αυτό εδώ εμφανίζει
-
Καλησπέρα σας!Αρχικα κατεβασα τους αυτοποιημενους drivers με τα βηματα που αναφερατε στον αντιστοιχο οδηγο. Τρέχω το miflash tool αλλά όταν πατάω refresh για να δει το κινητό λαμβάνω μήνυμα : Η τιμή για το μήκος δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μηδέν- όνομα παραμέτρου length. Τι σημαίνει αυτό;
-
Παράθεση από makisfz: “Θα κατεβάσεις την fastboot rom από το link που γράφεις και θα την περάσεις με αυτό το οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Τελικά μετά από 72 ώρες ξεκλείδωσα με επιτυχία. Κατέβασα την έκδοση του miflash tool από το link ωστόσο είδα ότι δεν έχει την επιλογή flash and lock που έχουν οι νεώτερες εκδόσεις (θέλω να κλειδώσω ξανά). Η επιλογή flash all που έχει αυτή η έκδοση επιφέρει και κλείδωμα του bootloader; Μήπως να εγκαταστήσω κάποια…
-
Καλησπέρα. Προκειμένου να τρέξω το tool για να ξεκλειδώσω έπρεπε να έχω τη global developer. Επιδίωξη μου είναι να εγκαταστήσω μια παλιότερη nougat αφού με την oreo δεν έμεινα ικανοποιημένος. Αφού ξεκλειδώσω, υπάρχει κάποιος οδηγός για εγκατάσταση παλαιότερης official global rom; Θέλω συγκεκριμένα την global 9.0.2.0.Την βρίσκω εδώ; ROM - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Τι εννοείς? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρέπει να περάσεις ρυθμίσεις από την αρχή (φωτεινότητα, βήματα στόχο κλπ)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Αφού δεν είχα άλλη επιλογή και αναγκάστηκα να κάνω factory reset το pace, τώρα δεν μπορώ να το κάνω air με τίποτα. Μου εμφανίζει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ λόγω εσφαλμένου πιν ή passkey. Έχω κάνει restart το κινητό και το pace, έχω απεγκαταστήσει τρεις φορές την εφαρμογή αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο! edit: Επιτέλους τα κατάφερα! Θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο εύκολο όμως
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “[tabmenu][/tabmenu] Παράθεση από stapd_21: “Καλημέρα σε όλους. Ποστάρω και εδώ το θέμα μου μήπως υπάρχει λύση: Έκανα πατάτα και χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα βλακωδως unpair το pace από το κινητό μου και τώρα προκειμένου να κάνω ξανά pair πρέπει να επαναφέρω το ρολόι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς θα χάσω όλα τα δεδομένα στο ρολόι και τα βήματα που έχω κάνει τόσο καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω pair χωρίς να χάσω δεδομένα; ” Δυστυχώς όχι αυτό δεν γίνεται... ”…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Ποστάρω και εδώ το θέμα μου μήπως υπάρχει λύση: Έκανα πατάτα και χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα βλακωδως unpair το pace από το κινητό μου και τώρα προκειμένου να κάνω ξανά pair πρέπει να επαναφέρω το ρολόι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς θα χάσω όλα τα δεδομένα στο ρολόι και τα βήματα που έχω κάνει τόσο καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω pair χωρίς να χάσω δεδομένα;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tolisgiok: “Επίσης όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή μου βγάζει εικονίδιο στην μπάρα ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και tap for details on battery and data usage και δεν μπορώ να το σβήσω. το κάνει μόνο σε αυτή την εφαρμογή ομως. ” Έτσι κάνει.Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή όμως. Με το που ανοίγεις το bluetooth του κινητού (και εφόσον το ρολόι δεν είναι σε airplane mode) συνδέεται κατευθείαν και βγαίνει το εικονίδιο που λες. Χωρίς να ανοίξεις τη…