Χαχαχχαχα και τώρα μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω θα πέσει και άλλο η τιμή του τώρα έχει 120 ευρώ άσχετο αλλά το καλοκαίρι μάλλον θα μας έρθει miui 10 beta
.Εχω το Redmi 4X ποια θα πάρει; Την android 7.0 η 6.0; Τώρα στην miui 9 έχω την 7.1.2 Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από JohnHD: “ ” Εδω φιλε μου ολοι εργάζονται για να πάμε τα αγαπημένα μας κινητά ενα βήμα πιο μπροστά....Εσενα θα σε πάμε πισω????Βαλε την ρομ που σου αρέσει χωρίς να το σκέφτεσαι.... ” Ok φίλε σε ευχαριστώ δίκιο έχεις απλά με ψιλό ενιαζε το άμα έχει split screen αλλά δεν πειράζει θα την βάλω να την δοκιμάσω εκ πρώτης όψεως!
Αυτη η rom ειναι αρκετα παλια.Κανονικα θα επρεπε να ειχες miui 9. Εγω προσωπικα ενημερωνω το κινητο μου καθε οποτε ερχεται update γιατι κανουν σημαντικες αλλαγες. Θα σου προτεινα να το ενημερωνεις.
Ωραια =============== Μαρ 1st 2018, 6:23pm =============== Παιδια είδα στο miui forum ότι θα έρθει η miui 10 για το Redmi 4X ! Λέτε να είναι σύντομα; Πέρυσι μέχρι τέλη καλοκαίριου είχε βγει η beta 9.0 από ότι θυμάμαι!
Καλημερα! Μολις εγκαταστηθηκε η beta rom :). Υπάρχουν πολλές διαφορές σχετικά με αυτήν; Το λεντακι π.χ γίνεται να το αλλάξω; =============== Φεβ 28th 2018, 11:05am =============== Βρηκα ένα φάουλ. Δεν ξέρω αν γίνεται να το λύσω αλλά με ξενέρωσε λιγάκι. Όταν ανοίγω folders από πίσω δεν έχει αυτό το μαύρο background κ φενεται άσχημο
Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορές έχει η Google camera κ δεν ξέρω πως να την κατεβάσω για να το δοκιμάσω αυτό... Αλλά εσένα πιο σου είναι πιο χρήσιμο; Η gcam ή η default cam?
Μισό εσύ τι software χρησιμοποιείς για να ανοίγει η κάμερα τωρα; Αν χρησιμοποιείς open camera σου επιβεβαιώνει ότι έχεις ενεργοποιήσει το API2; Αν ναι τότε συγγνώμη προχωρά στα σχέδια σου...
Χμμμ δεν ξέρω αν ακουστεί χαζό αυτό που σου λέω αλλά πρώτου κάνεις downgrade θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Xiaomi miui tool ----->XiaoMiTool - Automated Flashing Tool [GUIDE - STEP by STEP] - App - Xiaomi MIUI Official Forum Οι οδηγίες είναι απλές και βάζεις την version την τελευταία για μια τελευταία προσπάθεια μπας και δουλέψει εφόσον δεν έχουν οι άλλοι χρήστες αυτό το πρόβλημα. Άμα πάλι δεν σου ανοίγει η κάμερα τότε καλή τύχη με το downgrade!
Ισχύει, σε σχέση με το MIUI 8 δεν έχει και πάρα πολλές βελτιώσεις κάποιες λίγες κ αλλαγες... Πάντως την MIUI 10 την παρουσιάζουν αλλιώς που θα γίνει release για το 4Χ στα μέσα του χρόνου... Βέβαια βλέπουμε γτ πολλές φορές αλλά λένε αλλά κάνουν.
Μόλις το είδα! Φίλε υπάρχουν πολύ χρήσιμες λειτουργίες που δεν τις ήξερα Παίζει να ανεβάσω κάνα review στο YouTube είναι πολύ ωραία ROM έτσι όπως την περιγραφει. Θα την δοκιμάσω αύριο Ευχαριστώ! @8@nos
Η ελληνική ROM εκτός από αυτονομία και κάποιες πολύ χρήσιμες ρυθμίσεις σε τι άλλο χρησιμεύει σε σχέση με miui? Υπάρχει κάπου που μπορώ να το δω ; Γτ σκέφτομαι να βάλω