Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
εχω περασει οδηγους τα παντα αλλα το γυρναω σε ΜΤP για μεταφορα αρχειων κανω επικοληση στον φακελο που θελω αλλα δεν φορτωνει τα αρχεια
-
καλησπερα παιδια ολα καλα με την καινουργια MIUI 9 rom αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να περασω αρχεια απο τον υπολογιστη προς τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου καμια ιδεα κανενας?
-
παιδια ευχαριστω πολυ για της οδηγιες την παιρναει τωρα τη περασα κανω rebot system τωρα και μου βγαζει Prompt to install TWRP app if not installed Install as a System App Να το σειρω δεξια και να περιμενω?
-
δεν την περασα στο κινητο την MIUI 9 αν την βαλω στην SD cart θα μπορεσω να την περασω ? ειμαι σε twrp και το κινητο το βλεπει σαν google Nexus ADB Interface και δεν μπορω να βαλω μεσα την MIUI 9
-
θελω να ανοιξω το κινητο σε κανονικη λειτουργια τι πρεπει να κανω? λοιπον ανοιξα σε twrp πως μπορω να βαλω την ΜΙUI 9 που την εχω στο PC?
-
το περασα οκ =============== Νοε 18th 2017, 5:07pm =============== προβλημα εχω μαλλον παιδια επειδη ξεχασα να βαλω την MIUI 9 στον αποθηκευτικο χωρο επρεπε να βγω απο το recovery και νομιζω οτι μπλοκαρα το κινητο πατησα reboot->system και τωρα δεν ανοιγει το κινητο τι να κανω? εκκινησα το κινητο και μου εχει βγαλει το εικονιδειο MI mi.com
-
βαζω το twrp μεσα στο φακελο του pc adb που εβαλα τους drivers και απο εκει μεσω cmd κανω adb reboot bootloader μετα κανω fastbott flash twrp twrp.img και μου βγαζει error και λεει οτι δεν εγκατασταθηκε
-
το περναω μεσω cmd οπως λεει αλλα με βγαζει error θα ρο ξαναπερασω μηπως εκανα κατι λαθος πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πρωτα?
-
redmi note 4 nikel και βαζω την twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen
-
καλησπερα παιδια δεν μπορω να βαλω το twrp και εχω το redmi note 4 nikel δεν το εγκαθηστα ετσι οπως το δειχνει ο οδηγος τι να κανω?