Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΌντως, περιμένω τη δική σας εφαρμογή γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα να κατεβάσω αυτή του γιατρού Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΕγώ θα ήθελα μόνο μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕγώ κάνω μπάνιο κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠολύ σφιχτά δεν το φοράτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PJG: “Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από PJG: “Παράθεση από Jiasios: “Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee. ” Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PJG: “Παράθεση από Jiasios: “Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee. ” Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία έχει μόνο Κίνα. Το θερμόμετρο με την οθόνη …
-
ΜήνυμαΜε το 3.5.0.2 v2 θέλει πάλι resources και fw χειροκίνητα;Ή γίνονται όλα αυτόματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από lsdpower78: “Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος; ” Σχετικό είναι το τέλος, τι έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω την έκδοση 3.4.6 του γιατρού κ έχει την 1.5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..” Όχι, εννοούσα την έκδοση του band.κινέζικο ή inter…
-
Παράθεση από lsdpower78: “Οκ, οποτε αν καταλαβα καλα, κανω πρωτα απεγκατασταση αυτη του γιατρου , μετα κατεβαζω αυτην εδω Mi Fit 3.5.0 Greek by xiaomi-miui.gr , μπαινω στον mi λογαριασμο που εχω ηδη, update και μετα τελος;” Σχετικό είναι το τέλος, τι έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΥπήρχε κάτι το οποίο δεν ήταν ήδη στα ελληνικά στο 1.5.0.2; δεν εντόπισα κάτι.Ευχαριστώ για την αναλυτική εξήγηση! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk