Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
redmi note 3, νέα rom;
Μήνυμακαλησπέρα Προσπαθω να κάνω την αίτηση για το ξεκλειδωμα λλά όταν βάζω τα στοιχεία μου μου βγάζει "Please input correct name", ενω αυτό που βάζω έιναι το σωστο! Τσεκαρισμένο! δεν παίρνει ούτε το ID.... τι κάνω;;
-
redmi note 3, νέα rom;
ΜήνυμαΚαλημερα και Καλή Χρονιά! Έχω redmi note 3, επισυνάπτω φωτό, και θέλω να βάλω official rom με Ελληνικά. Το έχω όπως το αγόρασα με Ελληνικά και κάποια σημεία του μενού στα Κινέζικα. Χτες ο άντρας μου που έχει note 4 έκανε μια ενημέρωση που του ζητήθηκε και το τηλέφωνο έγινε αγνώριστο και απίστευτα γρήγορο, μέχρι κ το mail του που είχε κολλήσει μήνες δουλεύει ρολόι! Ζήλεψα.... Θέλω κι εγώ λοιπόν! Επειδή απ' όσο διάβασα έχει μια διαδικασία, θέλω αν υπάρχει κάποιος να του πάω το τηλέφωνο και να το φ…
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
AnnaKar - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημερα! Ω ναι ήρθε το note 4 με την miui 8! Εδώ εντυπωσιαστεί!!!! Φοβερό!!!!! Λίγη βοήθεια παρακαλώ....έχει ερθει μήνυμα για ενημέρωση miui v8.1.6.0mbf.. Σταθερή, να την κάνω;;; Ευχαριστώ!!!!
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα, επανέρχομαι και κοιτάμε το note . Όμως μου είπαν να δω το 4G το δικό μας αν είναι συμβατό με του τηλεφώνου..... όποτε Ελλάδα στα 800, 1800 & 2600 ενώ το τηλ 850, 1800, 2300..... Έχουμε σύνδεση σε Vodafone & Cosmote θα έχουμε πρόβλημα;;; Άντε να το κλείσουμε να τελειώνουμε... Ευχαριστώ
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
Μήνυμακαλημέρα, τελικά οθόνη 5.5'' πολύ ομιλία, e-mail, fb, παιχνίδια, γενικά ολημερίς φούλ χρήση. Δακτυλικό αν έχει ακόμα καλύτερα και μπαταρια τουλάχιστον 4000mAh και βέβαια να έχει Ελληνικά γιατί ο άντρας μου με τα Αγγλικά είναι τσακωμένος...
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαMixaliscy Καλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να το κάνω εγω...σε κάποιο service ισως.... Σαν συσκευή τι προτείνεις;
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είμαι χρήστης του note 3 εδώ και ένα χρόνο. Θέλω να πάρω ένα του άντρα μου γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ποιο θα μου προτείνατε δεδομένου ότι ταξιδεύει πολύ και μιλάει όλη μέρα, συν fb, παιχνίδια κλπ αρκεί να να μην περνάμε τα 200€. Ήμουν έτοιμη για note 3 pro ή redmi 4 prime αλλά μόλις είδε ότι δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία δεν τα θέλει.... γιατί συνήθως στο χρόνο αγοράζει νέα μπαταρία. Σε αυτά με τη μη αποσπώμενη μπαταρία, δεν γίνεται αλλαγή όταν αυτή χάσει τη δυναμική της; Επίσης…
-
Ευχαριστω για το καλωσορισμα! Το τηλ ειναι xiaomi redmi note 3 /32gb gold. Συγνωμη για το μπερδεμα... Πως γινεται το καταστημα να το πειραξε οταν η ζελατινα απ εξω ηταν αθιχτη??? Χαχα τελικα ολα γινονται. Οταν κανω την εγκατασταση της νεας rom θα χασω οτι εχω περασει ηδη στο κινητο; Και αυτο δεν εχει καμια σχεση με root σωστα; ουτε θα επιρρεασει την μπαταρια;;;
-
Καλησπέρα. Μόλις χτες παρέλαβα τη συσκευή και την άνοιξα και είναι στα Ελληνικά. Το κουτί ήταν σφραγισμένο φουλ. Δηλαδή ήρθε πειραγμενο; Δεν καταλαβαίνω.... Επίσης, ενώ είναι στα Ελληνικα, στις ρυθμίσεις όταν μπαίνω σε ήχους, θέματα, ταπετσαρίες είναι όλα κινέζικα και σε κάποια γράφει κινεζικα-αγγλικα, (οπότε κατέβασα εφαρμογή απο το google store που ηταν ηδη μεσα και κανω τη δουλεια μου. Απλα αν υπαρχει αλλη λυση θα το ηθελα για να μην τρωω χωρο χωρις λογο.? Ενώ συχρονισα δε τα πάντα από google…