Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• Βρε παιδιά δεν το βρίσκω... Φιλε damakhs tools δεν βλέπω κάπου στο μενού... Δεν είναι αυτό φίλτατε ste3001.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Επειδή είμαι με αγγλικό μενού κάντε το 50αρακια βρε παιδιά.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δώστε μου τα φώτα σας γιατί είμαι στο σκοτάδι!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

ovelix5 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Έχεις κλικαρισμένο το κουτάκι download from wifi only.” Στις ρυθμίσεις του wifi πηγαίνω σύντροφε;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Κύριοι μια ερώτηση... Προσπάθησα να κατεβάσω ένα pdf από το email που μου ήρθε και δεν με αφήνει, ζητάει σύνδεση με WiFi... To ίδιο μου κάνει και αν προσπαθήσω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή από το Play store βγάζοντας το ακόλουθω παράθυρο, bce5ea699e73b862e7a4e5e4334951e7.jpg Yγ, Mb σαφώς και υπάρχουν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα σας. Υπάρχει τρόπος το playstore από τα αγγλικά που είναι να εμφανίζεται στα ελληνικά; Πάντως η μπαταρία του είναι απίστευτη!!!

• Που σύντροφε;;; ;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Να κάνω μια ερώτηση; στα δικαιώματα αυτά που είναι με το κόκκινο (Χ) τα αφήνουμε έτσι; Τσεκάρουμε και σε όλα τα δικαιώματα εκτός από τα Google Service Framework, and Google Play Services and Google Play Store που αναφέρονται;

• RE:

ovelix5 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από ste3001: “Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το led Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Πρόβλημα δεν είναι... Κάποια ρύθμιση είναι... Edit : Το Viber μου το κάνει αυτό Το απεγκατεστησα και δεν μου το έκανε... Το ξαναεβαλα και μου το κάνει πάλι... Έχει κάποιος την καλοσύνη να βγάλει κανά screen capture τα δικαιώματα του viber; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Τελικά ενω "φορτώνει" το up date δεν αλλάζει τίποτα... Κάτι άλλο... Σας κολλάει το Notification led; Εννοω, ενώ δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση στη μπάρα αυτό εξακολουθεί και αναβοσβήνει (λευκό) και στρώνει μόνο μετά από επανεκκίνηση... (θεωρώ ότι κάποια ρύθμιση θα είναι αλλά δυστυχώς όταν με έστελναν αγγλικά εγώ κυνηγαγα την Ασπασία )

• Ευτυχής και εγω με συνχρονισμενες πλέον τις επαφές μου!!! Σας ευχαριστώ

• Μόλις συνδέθηκε στο wifi μου έβγαλε μια ενημέρωση... 8712f902a4d561415434eeac97b5f0d7.jpg Δεν ξέρω τι και ποιά... Edit : Δε νομίζω να άλλαξε κάτι... 8.0.1.0 λέει...

• Λευκός είναι ο φωτισμός. Έχει κανονικά Notification led Έχει και την επιλογή για DUAL APPS (Την πρωτοείδα στο 3Χ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Οκ σε ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από ovelix5: “Καλημέρα σας, κάτοχος και εγω πλέον του 4!!!! Να κάνω την ερώτηση;;; παραμένουμε με τα αγγλικά και αναμένουμε για νεώτερα της ελληνικής;;; Πάντως είναι κουκλί!!!! (το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές ) ” @ovelix5 γιατί δεν μπορείς να συγχρονίσεις;; πέρασες το google play και τα services του από τον οδηγό του φόρουμ;; Εγώ που το πέρασα, μου έβγαλε τις επαφές google και έγινε ξαφνικά συγχρονισμός απο το gmail μου. Καλορίζικο κιόλ…

• Καλημέρα σας, κάτοχος και εγω πλέον του 4!!!! Να κάνω την ερώτηση;;; παραμένουμε με τα αγγλικά και αναμένουμε για νεώτερα της ελληνικής;;; Πάντως είναι κουκλί!!!! (το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές )

• Έχω και εγώ μια ipaky (ασημί) αλλά παρόλο που είναι εξαιρετικοτατη και σαν ποιότητα και σαν χρήση (κάμερα, δακτυλικο αποτύπωμα, ηχείο, τέλεια σαν να μην έχεις θήκη) δεν με βόλεψε λόγο "ογκου" (γούστα είναι αυτά!) Όποιος θέλει από Αθήνα pm me..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κλείνεις και βγάζεις πάντα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και με money safe κάνεις δουλειά....

• RE:

ovelix5 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ovelix5: “Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις διευκρινήσεις!! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το όλο "κόλπο"... Η "εντολή" του ανθρώπου που μου πέρασε αυτή τη ρομ ήταν να μη κάνω και την αναβάθμιση που μου βγάζει από την ενημέρωση και έτσι πράττω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βάλε τουλάχιστον μια εφαρμογή από το Google Play να έχεις την δυνατότητα αποστολής 160 χαρακτήρων και να μην χρεώνεσαι διπλά μηνύματα ;)” Ναι νομίζω αυτό θα …