Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.

• Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις διευκρινήσεις!! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το όλο "κόλπο"... Η "εντολή" του ανθρώπου που μου πέρασε αυτή τη ρομ ήταν να μη κάνω και την αναβάθμιση που μου βγάζει από την ενημέρωση και έτσι πράττω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχώς δεν γνωρίζω τη διαδικασία και η έκδοση που έχει η συσκευή μου είναι 6.1.29...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ σε Note 3 δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες... Ακόμα και αν βάλω να γράψεις με κεφαλαίους χαρακτήρες... Κάποια λύση; Ευχαριστώ!!

• 7.1.8 stable έχει φίλε μου... Στο προηγούμενο που είχα ξεκλειδωνε με σβηστεί οθόνη... Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται και μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Έχω δοκιμάσει (έτσι νομίζω) όλους τους τρόπους για ξεκλείδωμα με το δακτυλικο αποτύπωμα αλλά δεν.... Το μόνο που κάνει είναι να πατήσω πρώτα το κουμπί on/off, να ανάψει η οθόνη και μετά το δέχεται... Κανονικά δεν θα έπρεπε με "σβηστεί" την οθόνη να ενεργοποιηθεί με το άγγιγμα στο αποτύπωμα;;

• Ντροπή μου......... Ευχαριστώ Γιάννη!!

• RE:

ovelix5 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Mε τις νεες εκδοσεις δε δουλευει στους υπολογιστες, ξερουμε τι πρεπει να γινει;” Δουλεύει... Δεν σου ζήτησε να σκανάρεις από το κινητό το barcode; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ovelix5 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Ενεργοποίησε το autostart για το swiftkey από το κέντρο ασφάλειας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συνονόματε το κέντρο ασφαλείας που είναι, Ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > ασφάλεια και απόρρητο;; (μη βαράτε 3η μέρα το έχω... ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk