Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
ρε τους κινεζους, χειροτεροι απο εμας ειναι αυτοί.
-
για mi4i τι έγινε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ;
-
πολυ καλη διαχειρηση μνημης - μπαταριας. Ευχαριστουμε
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool ευχαριστούμε γιατον διαγωνισμό
-
καλα νέα, ανοιξε ο δρόμος για ένα redmi 3 που εχω βάλει στο μάτι...
-
ευχαριστουμε τον χορηγό
-
mi4i πάει καλά και απο μπαταρία αλλά και απο μνήμη Ακόμα μια φορά ευχαριστουμε
-
με το δάκτυλο στην σκανδάλη, user: dikomou01
-
mi4i,ολα καλά μεχρι στιγμής. ουτε restart, ουτε battery drain
-
ολά καλά σε Mi4i.
-
Mi 4i βλάβη στην sim
ΜήνυμαΗ εγχείρηση πέτυχε!!!! Είδα κανα δυό βιντεάκια, και μερικές φωτό στο διαδύκτιο και εφτιαξα το δικό μου. Πρώτα έκοψα απο πάνω λίγο το αλουμινένιο καπάκι. furzx2.jpg και μετά από περίπου τρεις ωρες κόλλησα ενα ποδαράκι που εκοψα από ενα ανταλακτικό που αγόρασα στο ebay. Νομίζω ήταν για nokia , και ήταν μεγάλο οπότε το διαμόρφωσα λίγο για να χωράει στο κενό. vil10y.jpg Τέλος καλό όλα καλά ευχαριστώ πολύ τον ceaser γιατί μου άνοιξε τα μάτια....
-
Mi 4i βλάβη στην sim
ΜήνυμαΕυχαριστώ caeser, μου ανοιξες μεγάλες δουλειες τώρα.Οπότε θα πάμε σε τρελή πατέντα. Βασικά εγώ σκεφτόμουν να κόψω λίγο το προστατευτικό και να κολίσω ένα αλλό συρματάκι. αλλά θα το ψάξω παραπάνω.
-
Mi 4i βλάβη στην sim
ΜήνυμαΜετά από πολύ προσμονή, είχα στα χέρια μου το πολυπόθητο Xiaomi μου. Από την ανυπομονησία μου, έκανα το πρώτο λάθος , και έκοψα μόνος μου την παλιά μου sim οπότε βάλε βγάλε τις σιμ στράβωσα το ενα πινακι στην motherboard. Μετά από καμιά βδομάδα και ενώ επαιζα με τα βαφτιστήρια, είχα πάνω μου το κινητό, έπεσε και απο τότε δεν ξαναλειτουργησε η δευτερη θέση των sim. Οταν εβγαλα τις σιμ και τις ξαναεβαλα έπεσε ενα πολυ μικρό κομμάτι, και η θηκούλα μπήκε πιο ευκολα από οτι συνήθως. Ετσι ανοιξα το κι…