Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Αυτή τη στιγμή δεν μπαίνω σε twrp (μένει σε μαύρη οθόνη με το λογότυπο ΜΙ αναμμένο). Αφού την περάσω με το linux, βλέπουμε μετά... (είχα φυλάξει ότι χρειαζόμουν είτε σε cloud είτε σε χειροκίνητο backup) Είπα να κάνω clean install και τα καθάρισα όλα....ακόμα και το κινητό! Ωπ, φρένο! Άνοιξα απλά το κινητό και με έβγαλε σε teamwin 2.8.2.0 Ποια βήματα κάνω ώστε να γίνει σίγουρα install?
-
Είχα καιρό να κάνω update στο redmi note 3g και κατάφερα και το brickαρα. Ο κwλο-υπολογιστής στη δουλειά έχει θέματα με τις usb θύρες και αρνείται πεισματωδώς να περάσει τον MTP usb driver. Έχε χάρη που έχουμε κάγκελα στο παράθυρο.... αναθεματισμένα windows! Τρέχω το fastboot με την trwp από την τελευταία ρομ και περιμένει να συνδέσεις (μάταια) το κινητό. Θα το δοκιμάσω σπίτι από λίνουξ. Ο τρόπος με το SP flaσh μου φάνηκε πιο πολύπλοκος. Ευχαριστώ για τις προτεινόμενες λύσεις!
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά όντως είναι μια χαρά για τη σύζυγο! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Δαγκωτό! (ως kiriakosb)
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από koulouras: “Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εχθές,(δεν ξέρω αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος) ήταν ότι δεν μπορούσα να στείλω "κενό" σμσ σε 5ψηφιο αριθμό.” Το επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο μου συνέβη πήγα να στείλω μήνυμα σε πενταψήφιο και δεν μπόρεσα.” Μία από τα ίδια! Έστειλα μια τελεία (όχι του Γκλέτσου!) και ησύχασα! Για να δούμε πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα με το ΟΤΑ update...
-
Άντε να δω πότε θα πάρουμε σειρά εμείς που έχουμε το Note 3G..... Ρε μπας και μας ξεχάσανε;
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για ποια συσκευή μιλάμε ? Μέσα από το Recovery αν κάνεις Wipe Data/Factory Reset και αμέσως μετά κάνεις Flash την ROM είσαι ΟΚ... Τώρα αν αναφέρεσαι σε φακέλους που ίσως υπάρχουν στην SDCard, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα για το τι θα κρατήσεις και θα σβήσεις.” A ναι, το ξέχασα: redmi note 3G. Δε μιλάω για την sd, μόνο για την εσωτερική μνήμη. Οπότε τα στέλνω όλα στο καλό μεσω TWRP. Το factory reset, που βοηθάει (αφού όλα έχουν σβηστεί); thanks!
-
Ρε παίδες, αν θέλουμε να την εγκαταστήσουμε, αλλά αφού πρώτα 'εχουμε "καθαρίσει" το κινητό (clean install ένα πράμα), τι κρατάμε και τι σβήνουμε αφού μπούμε σε recovery mode? Μπορώ άφοβα να διαγράψω όλους τους φακέλους? ΤΗΧ!
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην ryk, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Οκτ 17th 2014, 1:05pm <br /> Προφίλ: @ryk <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Kαλώς σας βρήκα!!! Κυριάκος