Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 133.
-
Παιδιά, όσοι τη βαλατε σε mido, ποιες είναι οι εκτιμήσεις σας για τη μπαταρία?
-
Παράθεση από em56464: “@anton1z001για το dolby atmos μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θέλεις.... έτσι είναι ανοιχτό κάνει την δουλειά του και δεν γίνεται κουραστικό για να το ανοιγοκλείνεις!!!!! :thumbsup: ” Οταν ειναι μόνιμα ανοιχτό δεν ξοδεύει μπαταρία?
-
Παράθεση από l_themis: “Σε Mi Mix 2 που υπάρχει ο φάκελος system???? ” Με root explorer (εγω χρησιμοποιω τον ES file explorer) πηγαίνεις στο root directory της συσκευής (/). Εκεί βρίσκεις το system.
-
Παράθεση από gthom: “Καλημερα παιδιά. Ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις πλέον ή όχι ακόμη?? ” Εαν είσαι root μπορείς να αντιγράψες με file explorer τον ήχο κλήσης που θέλεις στον κατάλογο με τους ηχους κλήσης του συστηματος (system/media/audio/ringtones).
-
Σε mido ενω η εγκατάσταση έγινε κανονικά, το τηλέφωνο έχει πολλά lags, αργή απόκριση πληκτρολογίου, γενικά έχει χασει τη smooth λειτουργία του. Αν και φαινεται μπαταρια και διαχειριση μνημης ελαφρως βελτιωμενα, ξαναγυρναω στην 8.7.19. Δε μπορω να το δουλεψω...
-
@intheend Δεκτό αυτό που γραφεις και θα το δοκιμασω. Το 'σκεπτικό' της συσκευής δε μπορω να καταλάβω... Δηλαδή ανιχνεύει αμφιβόλου ασφάλειας πληκτρολόγιο και απο αντίδραση δεν εγκαθιστά το δικο του? Περίεργο... Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό καθαυτό το gboard (αν θέλω το εγκαθιστω σαν απλό app), αλλά το οτι πλέον δεν έχω stock keyboard ως app συστήματος.
-
Ερωτηση: Χρησιμοποιω ως πληκτρολόγιο το cheetah keyboard. Στην 8.7.10 είχα απεγκαταστησει το Gboard με system app remover (root), επειδή συνεχως μου το εμφάνιζε ως κύριο πληκτρολόγιο, ενω είχα επιλέξει το cheetah. Γιατί στην εγκατάσταση της νεας ROM δεν μου το εγκαθιστά πάλι, ενώ το επιλέγω στην aroma? Ούτε το shiftkey εγκαθιστά (ουτε με την 8.7.12 τα είχε βάλει) ... Σε ενδεχόμενο factory reset, δε θα έχω πληκτρολόγιο να δουλεψω!
-
Εχω την αίσθηση οτι είναι η καλύτερη 10άρα rom σε mido από όλες τις απόψεις... ταχύτητα φόρτισης, διαχείριση μνήμης, smoothness και κυρίως μπαταρία! Ενα μεγάλο μπράβο παιδιά!
-
@MIUI_ART Επειδή δεν γνωρίζω ποια δυσκολία δημιουργείται... Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται να χρησιμοποιούμε τις παραθέσεις και σε ποιες όχι?
-
Παράθεση από vabiris: “Παράθεση από makis1024: “Θα το είχε φωτογραφήσει με λευκό αισθητήρα , πριν κοκκινήσει από το νερό που του έριξαν αυτοί... ΥΓ Σβήσε όμως το IMEI γιατί φαίνεται... ” Ναι αυτό θα είχα κάνει, κρίμα!!! ” Μήπως όντως έχει πάρει υγρασία? Όλοι ξέρουμε πως είναι ό,τι πιο ύπουλο... Προφανώς πολλές φορές θέλουν να αποφύγουν την εγγύηση, αλλά δε νομιζω οτι πάντοτε και όλοι πρέπει να κρινονται ως απατεώνες! Υ.Σ. Υπόψην... το μαγαζί ούτε που το έχω ακούσει... προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
-
Σε mido, εμφανίστηκε ξανα το bug που είχε λυθεί στην 8.7.10, να μην κρατάει το πληκτρολόγιο που επιλέγεται (στην περιπτωση μου το Cheetah keyboard) και να γυρνάει μονο του στο Gboard. Επισης εχω την αισθηση οτι ανεβαζει λιγο και τη θερμοκρασια. Ετσι ξαναγύρισα στην 8.7.10 που μου φαίνεται λίγο πιο smooth και αναμένω τα επόμενα... update: καλύτερη μπαταρία πάντως στην 8.7.12.
-
Ευχαριστούμε παιδιά! Όλα καλά σε mido...
-
Παράθεση από nassos_GR: “Σε Mido υπάρχει πρόβλημα με τα ακουστικά. Τα βάζω και δεν θα εντοπίζει, εκτός αν κάνεις επανεκκίνηση αλλά και αυτή είναι προσωρινή λύση. Φταίει η rom; ” Στο δικο μου mido τα εντοπίζει κανονικά και δουλεύουν απροβληματιστα. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση?
-
Παράθεση από bas13bou: “22.5 από ότι βλέπω. ” Με τί αντίστοιχη χρήση (σε χρονο) και καταναλωση οθόνης?
-
Παράθεση από bas13bou: “Η καλύτερη ρωτήσω ρομ σε χρήση μπαταρίας μέχρι στιγμής σε mido. ” Τι κατανάλωση σε βγάζει σε android system?
-
Παράθεση από aggelos1m: “Πέρασα από πάνω την 8.7.10 όλα καλά εκτός του ότι μου ζητάει για ξεκλείδωμα συνέχεια και το μοτίβο εκτός του δαχτυλικου αποτυπώματος! Παιδιά ξέρει κανείς αν το mido θα πάρει επίσημα Android ” Οχι στο δικό μου mido δουλεύει κανονικά. Εκτός των αλλων διορθώθηκε το bug με την αρχική εικόνα καθώς η καθυστέρηση εμφανισης της οθόνης κλειδώματος μετά το boot. Καλη δουλειά παιδιά!
-
Παράθεση από marabu: “Στο δικό μου mido την πέρασα πάνω από την παλιά μόνο με τα wipe χωρίς factory reset και όλα πήγαν καλά!! ” Εκανες και wipe system? Γιατί ειπώθηκε παραπάνω οτι ίσως βοηθάει στη μπαταρία...
-
Σε mido, σε μένα τουλάχιστον είναι μέτρια η κατανάλωση. (Βασικά η καλύτερη που είχα ηταν στην 8.5.10. Απλά δεν παιζόταν). Το GSam Battery Monitor, σύμφωνα με τη δική μου χρηση μου δίνει κατά μ.ο. σε μια ολόκληρη φόρτιση, 30% οθόνη, 25% σύστημα android, 15% kernel (android OS). Φυσικά με πιο βαριά χρήση τα ποσοστά αυξάνουν υπέρ οθόνης και εφαρμογων ... Σε αδράνεια 7 ωρών έχασε 3%. Το ποσοστο που έχει σχεση με το android, εξαρτάται αποκλειστικά από τη ROM, ή πρεπει να δουμε και αλλους παράγοντες?