Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 133.
-
Μια που συζητάτε την κατανάλωση της μπαταρίας στο δικό μου mido εμφανιζει κατανάλωση γύρω στο 25 - 27% στο συστημα android και καπου εκεί επίσης στην οθόνη. Που περίπου τοποθετουμε αυτές τις τιμες, για να πούμε οτι η κατανάλωση είναι καλη? Υποθέτω εξαρτάται και απο τον ογκο χρησης των εφαρμογών...
-
Παράθεση από geogian: “Παράθεση από vayio: “Παιδιά και εγώ στο mido προβλήματα δεν έχω, ουτε freezeαρισματα, η συσκευή πετάει. Να ρωτησω μονο ξανά για το bug που μου εμφανιζει: Την εικόνα που εχετε επιλέξει στην αρχική οθόνη την κρατάει ή τη χάνει μετά από κάθε boot? ” Πως δεν έχεις προβλήματα; Αφού η κάμερα google δεν λειτουργεί. Γι αυτό που ρωτάς, καμιά φορά την εικόνα τη χάνει μετά την επανεκκίνηση. ” Δεν έχω γιατί τη google camera δε τη χρησιμοποιώ...
-
Παιδιά και εγώ στο mido προβλήματα δεν έχω, ουτε freezeαρισματα, η συσκευή πετάει. Να ρωτησω μονο ξανά για το bug που μου εμφανιζει: Την εικόνα που εχετε επιλέξει στην αρχική οθόνη την κρατάει ή τη χάνει μετά από κάθε boot?
-
Εγκατάσταση σε mido ολα πολυ καλα... Αναμενω να δω τη μπαταρια τις επομενες ημερες. Δυο μικρο - bugs που παρατηρησα ειναι τα εξής: Πρωτον αργει καποια δευτερολεπτα να εμφανισει την αρχικη οθονη κλειδωματος μετα απο ανοιγμα της συσκευης. Δευτερον, χανει την εικονα της αρχικης οθονης μετα απο καθε boot της συσκευης. Εκανα το εξης...αντεγραψα την εικονα που θελω (χρειαζεται root) στο system/media/lockscreen, αφου πρωτα την μετετρεψα σε πλατος 1080 (αλλιως με πετουσε εξω στις ρυθμισεις: ταπετσαρια).…
-
Παράθεση από grechal: “Λίγες μέρες με την 9.5.10.0 και λιγότερες με την 9.5.11.0 και ήδη μου λείπει η 9.5.8.0 ως προς την μπαταρία. Επίσης είχα παρατηρήσει ήδη από την 9.5.8.0 κάποια lags και κακό scrolling στα apps. Απ' όταν απεγκατέστησα τον Google Chrome όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. btw πολύ καλός browser ο edge της Microsoft τόσο σε ταχύτητα όσο και στο scrolling. Πολύ φοβάμαι όμως πως είναι ο υπαίτιος για την γρήγορη κατανάλωση της μπαταριας. Θα ήθελα να δοκιμάσω να δουλέψω με τον Fi…
-
Παράθεση από grechal: “Η έκδοση 9.5.11.0 στο mido δείχνει να έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απ' όσο διαβάζω. Να την περίμενουμε σύντομα; ” Την έβαλα σήμερα σε mido και εκ πρώτης δεν βλέπω σημαντικη διαφορά στη μπαταρία (ίσως μια βελτίωση, αλλά ελάχιστη). Επίσης έχω την αίσθηση οτι η 9.5.10 ηταν λίγο πιο γρήγορη. Εαν δουλέψεις πάντως την 9.5.11 θα με ενδιέφερε η άποψη σου.
-
Για να επαναφερω ενα backup της 8.5.10 απο την 9.5.10.0 stable που ειμαι τωρα χρειαζεται πρωτα factory reset ή απλα restore?
-
Μετα απο καποιες μερες λειτουργιας σε mido της 9.5.10.0, οι βασικες διαφορες σε συγκριση με την 9.5.9.0 ειναι οι εξης: Πιο smooth λειτουργια - καλυτερο scrolling της οθονης, ελαφρως καλυτερη διαχείριση μνήμης, αλλα ταυτορονα μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας. Ο καθενας διαλεγει και παιρνει...
-
Παράθεση από grechal: “Καλημέρα, Για το mido, root με το latest magisk beta (v16.4). Θα δουλέψει άψογα ” like προφανώς... Κατα λάθος πατήθηκε το dislike! Για τον ήχο 'τακ' που κανει δε μου απαντάτε και ανησυχω... Στο 'τικ' ξέρω τι θα κάνω!
-
Παράθεση από gkalen: “@vayio Αν έχεις magisk , βγαλτο .. ” Μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά τώρα που το λες θα το κάνω... Ευχαριστώ! Update: Τελικά root με superuser και όλα καλά. Με μια πρώτη εκτίμηση η 9.5.10.0 είναι στα σημεία ποιο smooth και πιο γρήγορη απο την προηγούμενη. Τελικά ρε παιδιά αυτό το 'τακ' που ακούγεται κάποιες φορές πώς απενεργοποιείται? Εαν καταλαβατε τι εννοώ...
-
Εβαλα την 9.5.10.0 σε mido και ενω όλα έγιναν ομαλά, το τηλέφωνο αρχισε συχνα πυκνά να κολλάει τελείως, με αποτέλεσμα να σβήνει μετα από κάποια δευτερόλεπτα αδράνειας και να χρειάζεται να το ανοιξω εγώ. Επανέφερα ενα twrp backup της 9.5.9.0 και όλα λειτουργούν φυσιολογικά. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Επίσης πολλές φορες στην αλλαγη οθόνης ή έναρξη - τερματισμό εφαρμογής ακούγεται ένας στιγμιαίος ήχος 'τακ'. Αυτό απο που απενεργοποιείται? Δε το έχω βρει...
-
Παράθεση από Giannisagal: “8.5.10 η καλύτερη ρομ σε κατανάλωση μπαταρίας έως τώρα. ” Πραγματικά... Σε mido η μπαταρία φυσάει κανονικά!
-
Παράθεση από proimos: “Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική: χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable. Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις τα TWRP backups αφού τα προτείνει προς διαγραφή. Αυτό δεν συμβαίνει στις DEV, όπου δεν προτείνονται. Υπάρχει άραγε τρόπος να μην προτείνει η εκκαθάριση των stable τα TWRP Backups; ” Μια ε…
-
Αναμεσα στην xtrv dev 8.5.10 και την xtrv stable 9.5.5 ποια θα προτεινατε για mido? Υπάρχουν αισθητές διαφορές? Έχω την αίσθηση οτι η πρώτη είναι πιο γρήγορη, ενω η stable ελαφρώς καλύτερη μπαταρία...
-
Παράθεση από makisfz: “@vayio Τον φακελο sdk platform tool η αν το έκανες μετονομασία σε adb τον έχεις στο δίσκο C: και από κει με shift και δεξιό κλικ να ανοίξεις τις εντολές cmd η powershell αν έχεις win 10 ” VOILA !!! Εισαι μεγαλος... Εισαι τεραστιος ! Με αυτο ακριβως λυθηκε... Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ανεκτιμητη βοηθεια σου. Ολο το διαδικτυο ειχα φαει... Βασικα σας ευχαριστω ολους (gkalen και geoanto555 για το χρονο σας)...
-
Παράθεση από gkalen: “@vayio Κρατα το vol+ μέχρι να κάνει τη δόνηση και να εμφανίσει το mi logo , αφού δεις το mi logo για λίγα δευτερόλεπτα τότε άφησε το vol+ .. ” Αυτο το μύνημα βγάζει παντα. Πατώντας power button σβήνει και ευτυχώς (!) μετα boot - άρει κανονικά. Την πρώτη φορά που το είδα μου κόπηκε η χολή! Πάντως όλα τα έχω έτοιμα για chinese fastboot rom...