Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 298.
-
Προβλημα με Wifi
ΜήνυμαΔεν έγινε.. Σήμερα ήρθα σπίτι από την το βράδυ και μπήκε αλλά στην δουλειά δεν έμπαινε... Δεν ξέρω τι γίνεται...θα το παρακολουθήσω και βλέπω.. Θα ενημερώσω..
-
Προβλημα με Wifi
ΜήνυμαΑπό χθες το βράδυ έχω πρόβλημα με το WiFi.. Δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά.. Το έγινε?
-
Αγορά handsfee Bluetooth
Darap21 - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΑπό Ελλάδα
-
Αγορά handsfee Bluetooth
Darap21 - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΜιας κ ενδιαφέρομαι για αγορά handsfee Bluetooth έκανα αυτό το νήμα για να γράφουμε τι προτείνει ο καθένας και για πιο κινητό.. Εγώ έχω redmi note 4x και ψάχνω handsfee Bluetooth τι προτείνετε? Το πολύ μέχρι 30€..
-
Καλησπέρα φίλοι μου..Έχω μερικές ερωτήσεις.. 1) Έχω και το Tapatalk και το Wsc αλλά και με τις 2 εφαρμογές όταν μπαίνω στο forum αργεί πολύ να φορτώσει γτι? 2) Υπάρχει κάποιο καλό site να αγοράσω θήκη και μεμβράνη? 3)Θέλω να πάρω φορητό φορτιστή τι προτείνετε?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Για άλλο πράγμα μιλάτε. Ο Darap21 ζητάει τη λειτουργία Miracast (Εκπομπή Οθόνης σε τηλεόραση) και εσύ Nasdriver του απαντούσες για το Split Screen (διαχωρισμό οθόνης του κινητού). Το εικονίδιο που ψάχνεις στην "κουρτίνα" έχει κατέβει και δεν φαίνεται. @Darap21 κατέβασε τελείως την κουρτίνα (τράβα μια και άλλη μια προς τα κάτω) και αν δεν το βλέπεις ακόμα το "Μετάδοση", βρες και πάτα το "Ταξινόμηση". Εκεί ψάξε το εικονίδιο της μετάδοσης και μετακίνησέ το πάνω από τη γραμμή …
-
Θα πάρω κανα δώρο????
-
Μόλις έγινα VIP μέλος..