Αυτον τον οδηγο ακολούθησα Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και έβαλα την developer..Δεν ξερω αν κλείδωσα..δεν το ειδα...
Το εκανα με το miflash και ολα καλά..Τωρα ειναι σαν καινούργιο..:) Σας ευχαριστω για την βοήθεια.. =============== Ιαν 7th 2018, 1:32pm =============== Το κινητο αν το αφήσω ετσι εργοστασιακό θα κάνει αναβάθμιση μονο τους την ρομ? Και στο Αριθμο μοντελου γτι μ λεει Redmi Note 4 αντι για 4Χ?
Παράθεση από fog: “Δεν προσέχεις τα link που μπαίνουν και θα καταλήξεις με μπρικαρισμένο κινητό. Με το miflash θα περάσεις fastboot rom. Θα κατεβάσεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum τη rom που είναι για το κινητό σου και στην έκδοση που προτιμάς (stable ή developer)” Κατέβασα το miflash το κάνω εγκατάσταση και μ βγάζει αυτοd88fe0d6bcb1f16bac630893a6b8432b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.. Λοιπόν θέλω να επαναφέρω το κινητο μ στην εργοστασιακή μορφή και μετά να ξανά περάσω αλλη ρόμ.. Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω???
Καλημερα...Ρε παιδιά εγω γτι δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το κινητο???Καμία ρομ δεν μπόρεσα να τη ν κατεβάσω απο το κινητο..Πατάω και να μπει να την κατεβάσω απο το site και κολλάει στο φόρτωμα ....
Παράθεση από kyrgeo1978: “@Darap21 για εμένα προσωπικά αξίζει. Δες youtube σε reviews για τις λειτουργίες του και αν καλύπτει τις ανάγκες σου. :)” Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.. Κάτι ακόμα... Ανταγωνιζεται Samsung LG? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk