Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 298.
-
Γτι δεν μπορω να την κατεβασω??Απο το pc δοκιμαζω....
-
Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει..
-
Καλησπέρα..ΕΠΕΊΓΟΝ.. Χθες το βραδυ περνούσα την rom και με πήρε ο ύπνος στη εγκατάσταση...Το πρωί π ξύπνησα το κινητό ειχε κλείσει απο μπαταρία..Το εβαλα να φορτίσει και άνοιξε αλλα μετα απο λίγο ξανά κολλάει..Ξανα πέρασα την rom και πάλι το ίδιο..Τι πρέπει να κάνω...???
-
Πατάω να κατεβασω για το Redmi Note 4X και την XTRV και την ΑRΩΜΑ και μ βγάζει οτι δεν βρέθηκε mirror..
-
Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Darap21: “Έβαλα το Swiftkey τελικά.. Πολύ καλό κ εύχρηστο.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ τα τραγούδια που έχω στο pc να τα κόβω για ringtones υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? ” Πάρα πολλά αν δεις στο play store. Δοκίμασε αναζήτηση με Ringtone maker και θα σου βγάλει. ” Στον υπολογιστή αν υπάρχει όχι στο κινητό.. Κατέβασα στο κινητό το ringtone maker αλλά δεν τα αποθηκευη κάπου ώστε να τα ακούω και να τα διαλέγω
-
Την πέρασα παιδιά.. Χάλασε πολύ π ήχος όμω.. ακούγεται πολύ χάλια ποιοτικά κνπολυ δυνατ..:( Επίσης δεν μ εμφανίζονται πολλές απο της εφαρμογες του κινητου..Δεν πάτησα σαν νεα συσκευη αλλα ν μ κάνει το buckup π ειχα στο Mi cloud
-
Ευχαριστώ..Εγω π εχω είδη την MIUI 8.6 XTRV_arΩma 7.7.13 Beta πρέπει να τα ξανα κάνω ολα απο την αρχη..??