Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 298.
-
Καλημερα...Θέλω μια χάρη..μπορεί κάποιος να δώσει ενα λινκ με τις οδηγιες εγκατάστασης γτι δεν θυμάμαι τπτ?
-
Οκ όταν το φορτίσω τότε θα το κάνω..
-
Με 40% μπαταρια μπορώ να το κάνω?
-
Καλησπερα και χρονια πολλα..Με τον ιδιο τρόπο π πέρασα και την ARΩΜΑ 7.7.13 θα περάσω και αυτη?
-
Την επόμενη φορά απο ebay..Το θέμα ειναι ποια ειναι πιο ανθεκτική.. Εγω εχω δει αυτες 1) NILLKIN Super Frosted Shield Backcover Σκληρή Θήκη για Xiaomi Redmi Note 4 με Screen Protector (Προστατευτικό Οθόνης) - Μαύρη 2) Nillkin Nature διάφανη θήκη για Xiaomi Redmi Note 4 3) Nillkin Frosted Shield Μαύρο (Xiaomi Redmi Note 4x) - Skroutz.gr
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ναι για το Miui. Για τον Nova δεν γνωρίζω. Δεν τον δούλεψα καθόλου. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσυ έχεις το Miui στο κινητό σ?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΤα θέματα που λες για το miui όχι για το nova..
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο έκανα και τπτ.. Η βλακεια είναι τα δείχνει μικρά ή free έκδοση...Το miui έχει θέματα?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠως γίνεται να έχω αγοράσει το nova και τώρα να μην μ το βγάζει ότι το έχω?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΝα βάζω το nova ξέρω.. Το είχα στα προηγούμενα κινητά μ και το έχω αγορασμένο κιόλας...και ρωτάω τώρα εγω.. Αυτό το nova π έχει μεσα η ρομ π πέρασα η ελληνική είναι το free?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΟταν λες custom Ποιους εννοείς?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν έκανες factory reset όπως λέει ο οδηγός δεν πρέπει να έχεις κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές τις official global π.χ google drive, music, movies, Miui forum και να έχεις εγκατεστημένες τις εφαρμογές του forum, dolby atmos, root explorer. Και φυσικά από Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Miui έκδοση. @Darap21 ” Τα έχω εγκαταστημενα όλα αυτά π είπες.. Το nova lancer το έχω αγορασμένο να το κατεβάσω ή κάνει αυτό π έχει η ρομ μέσα?