Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 298.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα ναι έχει ανοίξει.. Πολύ ωραία η ρομ. Ελπίζω να την έβαλα σωστά.. Πως καταλαβαίνω αν είναι οκ?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠοια ειναι πιο καλή? =============== Ιουλ 22nd 2017, 12:10am =============== Κατάφερα να την βάλω..Ας ελπίσω οτι τα έκανα σωστα...σε λιγάκι τελειώνει..
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠοια κατεβάζω??Έχω χάσει την μπάλα εδω μέσα...Έχει developers και stable κ απο κει κ πέρα το χαος..:P
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΤα έκανα αλλα την ελληνικη ρομ δεν την εχω κατεβάσει
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΈκανα εγκατασταση του TWRP και μόλις τελείωσε με έβγαλε σε αυτο
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν εχει πουθενα καιτ τέτοιο...Τεσπα πάτησα next και με έβγαλε εδω.. =============== Ιουλ 21st 2017, 7:16pm =============== Καποιος βρε παιδια
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΑν μπορέσω θα βγαλώ..αλλα δεν εχω αλλη συσκευη... =============== Ιουλ 21st 2017, 5:57pm =============== εβγαλα με την καμερα του pc αλλα δεν βγαινουν καλες
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠωωωω τι χαζος ειμαι..:P Το έκανα..και τώρα με εβγαλε στο miui Νομίζω..Unmodified system Partition..Τι κανω εδω?
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚάτι κατάφερα αλλα στο τέλος κατι δεν εγινε σωστα..
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπον...Άνοιξα το MiPCSuite να συνδέσω το κινητο κ μ βγάζει αυτο... Αν κάνω το δεξι κλικ π λες μου βγάζει αυτο
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το φάκελο ADB τον έχεις στο PC σου; Έχεις βάλει Drivers; => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” Καλησπέρα...Μόλις έκανα Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Και μετά δοκίμασα να ξανα περάσω και τπτ...Ναι τον εχω στο pc
-
Φίλε @spideman3 μπες λίγο εδω κ δες..έχω ενα θεμα..https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256-TWRP-3-1-X-X-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-XIAOMI/?pageNo=26#post460454
-
Darap21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠοιο απο τα τα λινκ κατεβάζω παιδιά??? =============== Ιουλ 21st 2017, 12:29am =============== Λοιπόν εχω κατεβάσει του mido και προχώρησα με βαση τις οδηγίες..είμαι στο σημείο του cmd πάτησα fastboot devices και μ βγάζει αυτο
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο πρώτο λινκ που σου δίνει κάτω απο τα αρχεία έχει και οδηγό. TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI - Recoveries - Xiaomi-Miui.gr ” Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι..Για το costum recovery twpr μπαίνω εδω???
-
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα εφόσον είναι ξεκλειδωτος ο bootloader περνάς το costum recovery twpr σύμφωνα με τον οδηγό αυτόν αφού πρώτα το κατεβάσεις. Ακολουθείς την δεύτερη μέθοδο εγκαταστάσεις TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI. Και μόλις το περάσεις είσαι έτοιμος να περάσεις την ελληνική rom. Κάνεις πρώτα factory reset και μετά δες εδώ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποιος είναι ο οδηγός για το …
-
Παιδιά την βοήθεια και τα φώτα σας...Λοιπόν την Παρασκευή όπως ειπα παρέλαβα το κινητό..Σήμερα μου έστειλα αντάπτορα..Το κινητό το είχα απο της 6 μέχρι πριν 20 λεπτά να φορτίζει και έφτασε μονο στο 86%....Τι κάνω??? Να τους πάρω τηλέφωνο ν μ στείλουν κανονικό φορτιστή η να στείλω πίσω το κινητό κ να πάρω τα λεφτά μ???
-
Καλημέρα.. Έκανα έλεγχο για το bootloader κ είναι ξεκλειδωμενο.. Αίτηση δεν έχω κάνει..αν λες τους drivers για το miui ναι τους πέρασα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτομαι να βάλω την rom που έχετε δημιουργήσει εσείς.. Έγραψα και στο αντίστοιχο topic...Γενικά κάνει να αλλάζω ρομ η θα έχω θέμα?