Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 298.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δηλαδή; Τι λύση ψάχνεις; Ποιο είναι το πρόβλημα;” Δεν μου βγάζει την εφαρμογή Netflix...δεν την εμφανίζει καν...μόνο μέσω Google μου την βγάζει αλλά δεν μπορώ να την κατεβάσω.... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V10 Themes
Darap21 - - V10 Themes
ΜήνυμαΣε ποια region λειτουργούν τα θέματα?
-
RE:
Darap21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βάλε region εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και δες πάλι.” Έβαλα Ινδία και πάλι τπτ3069de8d51c1495e0916a974a8db6b53.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μπορείς. Settings, display, system font” Δεν Μ βγάζει κάτιe33c8643e321c5e0be9c649435fa298b.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προτάσεις για app & Games
ΜήνυμαΟκ θα το ψάξω...Ξέρει κανεις αν μπορω να αλλάξω γραμματοσειρά?
-
ΜήνυμαΌχι twrp δεν έβαλα...Υπάρχει άλλη εφαρμογη αντίστοιχη?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Οι "αγαπημένες" εφαρμογές αλλάζουν κατά καιρούς, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτές που μένουν σταθερές, από τη στιγμή που θα αποκτήσω ουσιαστικά τη συσκευή μου (κοινώς να ξεκλειδώσει, να περάσω twrp και να κάνω root) είναι τα adaway, o root explorer και ο nova launcher. Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά αυτά που προτιμώ όταν θέλω να παίξω σε φορητή συσκευή, είναι παιχνίδια ηρεμίας και σκέψης στυλ Mekorama, Monument Valley, Evo Explores και παρόμοια. ” Ευχαριστώ @fog τώρα…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα..Είπα να κάνω ενα τοπικ για να λέμε γνώμες για χρήσιμα app και παιχνίδια για τα κινητά μας... Αν υπάρχει είδη συγνώμη δεν βρήκα κάτι... Άν έχει κάποιος κανένα καλο app να προτείνει ας το γράψει...
-
Μπράβο Γιώργο...Πάρα πολύ χρήσιμο..Να φανταστώ πως δουλεύει χωρις να εχεις root το κινητο ε?