Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 298.
-
Xiaomi Amazfit 2 Stratos
ΜήνυμαΠοια είναι η επιλογή?
-
Xiaomi Amazfit 2 Stratos
ΜήνυμαΚαι πάλι εδώ για μερικές ακόμα. Ερωτήσεις.. Λοιπόν τελευταία μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι είμαι είμαι μακριά από την συσκευή μου ακόμα κ όταν το φοράω στο χέρι και το κινητό είναι στην τσέπη....Τα χρώματα της οθόνης δεν βελτιώνονται?
-
Xiaomi Amazfit 2 Stratos
ΜήνυμαΘα ηθελα να κάνω μερικες ερωτήσεις.. 1) Πως καλυμπράρο την πυξίδα με το gps.. 2) Η οθόνη δεν ανάβει με το touch και πρέπει να πατάω το κουμπι?? 3) Οταν το πήρα γυρνόντα το χέρι άναβε κ η οθόνη τωρα δεν το κανει
-
Xiaomi Amazfit 2 Stratos
ΜήνυμαΠήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω ενα νέο τοπικ για το συγκεκριμένο smartwatch για να μην μπερδευόμαστε με το και με τα 2..Αν ειναι λα΄θος αυτο ζητώ συγνώμη απο την ομαδα..
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΞέρω γω.. Μου φάνηκε περίεργο.. Πως κάνω καλυμπραρισμα την πυξίδα?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠήγα σήμερα βουνό σε σημείο όπου δεν πιάνει τηλέφωνο ούτε δεδομένα ούτε τπτ.. Ενώ ήμασταν στα 600+ μέτρα υψόμετρο αυτό μ έλεγε 250.. Μόνο αν έχει σήμα πιάνει?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΩραια..ευχαριστω...ξερεις μηπως εαν μπορω να βαλω ελληνικα?\
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Έχει ναι... Το ενεργοποιεί στο trail running και στην πυξίδα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δλδ θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν το βάλω στο trail running?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈχει υψόμετρο το ρολόι?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕ ξερω γω μαλλον..:P Ελληνικά μπορώ να βάλω η δεν παίρνει?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚ γω 3ψαχνα να τα βρω επειδή ακόμα μαθαίνω τις δυνατότητες π έχει κ τα προγράμματα θα ήθελα να μ πείτε τι είναι αυτό
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο ρολόι έχει μικρόφωνο κ ακουστικό για να μπορώ να μιλάω?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Μήπως είναι το auto brightness ενεργόποιημενο και έχει πολύ φως?.... Σε άλλα νέα χτες δοκιμάστηκε σε πισίνα και θάλασσα 0f518a63135e4104a16bc1d7770cf59e.jpg61287a418cc539221ba0925321a86897.jpg2482633b1a85166e7d346274a041ed9a.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν σ έβγαλε κάποιο θέμα μετα το νερο ε?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕίχα κλείσει τον φωτισμό κατά λάθος.. Όλα. Οκ... Θέματα μπορώ να κατεβάσω κ αλλά. Εκτός από αυτά π έχει είδη?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕχω ενα θεμα..εκει π επεξεργαζόμουν το ρολοι εσβησε ο φωτισμος της οθόνης..Δουλεύει κανονικα και αλλάζω και θέματα αλλα δεν ανάβει το φως..εκανα τπτ εγω?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣημερα μ ηρθε παιδια..τωρα ηρθα σπιτι και μολις το ανοιξα..μαμαει....:P Εκανα και το update και τωρα το επεξεργάζομαι...Σε ενα ελληνικο Review ειδα κατι για bootloader..να το κανω αξιζει?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “@Darap21 Πάρε προστατευτικό τζαμακι για παν ενδεχόμενο.Μεχρι 2.5 ευρώ το ακριβότερο ” Δεν βρηκα πουθενα με 2.5 Στο 10 αρι ειναι τα πιο πολλα