Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Redmi 3s DEAD!
ΜήνυμαΈχω ένα Redmi 3s, μέχρι σήμερα δούλευε άπταιστα, δεν το έχω φορτώσει με πολλά πράγματα, το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς, χάρτες, e-mail κλπ. Ξαφνικά ενώ το είχα χρησιμοποιήσει πριν 10΄και το είχα αφήσει, πήγα να το ξαναενεργοποιήσω με το δακτυλικό όπως κάνω πάντα και δεν ανταποκρίθηκε (μαύρη οθόνη). Πάτησα το δεξί πλήκτρο να το ανοίξω από εκεί τίποτα. Λέω θα έχει τελειώσει η μπαταρία (αν και είχε αρκετή) και λέω να το βάλω στον φορτιστή. Το βάζω και τίποτα. Σε άλλον (έχω 2 xiaomi και …
-
Διαφορές 3s με 3s Pro
ΜήνυμαΔίκιο έχεις, τελικά έχω το prime αλλά το μαγαζί έλεγε 3 Pro, το site της Xiaomi έχει 3 κατηγορίες για Redmi (Pro - 3s - Note) και το pro λέει Helios, 5.5 κλπ. Ευτυχώς πάντως έχει το IR και συντόνισα όλες τις τηλεοράσεις, κλιματιστικά κλπ. Προσπαθώ να βρω εφαρμογή να κάνει record για το γκαράζ αλλά ακόμα τίποτα. Μέχρι εδώ πάντως καλά πάμε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάτι άλλο που θέλω να μάθω είναι επειδή έχω 2 κάρτες (μια για data και μια κανονική) πως γίνεται να του λέω να ζητάει data από τη…
-
Διαφορές 3s με 3s Pro
ΜήνυμαOk thx. Νόμιζα ότι το Pro έχει IR για τηλεχειριστήρια. Το επίσημο site πάντως λέει ότι το 3 Pro είναι 5,5 με Helio κλπ, καμμία σχέση, τεσπα. Καλή συνέχεια!
-
Διαφορές 3s με 3s Pro
Μήνυμαορίστε
-
Διαφορές 3s με 3s Pro
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα ένα 3s (2-16) κι ένα 3s Pro 3-32 (το οποίο γράφει 3s). Το ερώτημα είναι έχει γίνει λάθος ή όντως το Pro είναι το 3s στην ουσία με 3-32? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Ποιές οι διαφορές; όπου και να έψαξα βρίσκω σαν μόνη διαφορά ότι το 3s είναι 2-16 και το 3 Pro (κι όχι 3s Pro όπως έγραφε στην παραγγελία) είναι 3-32. Κάπου όμως είχα δει ότι το 3 Pro έχει και ΙR port (κάτι που με ενδιαφέρει μπας και καταργήσω μερικά τηλεχειριστήρια). Τα φώτα σας παρακαλώ... Ευχαριστώ, Νίκος. ΥΓ: Σε περί…