Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Επίσης σε mi 8, δε μου άνοιγε με finger, πρόσθεσα εκ νέου το δαχτυλικο αποτύπωμα κ όλα. Bugακια θα υπάρχουν, αλλά αμελητέα. Να είστε καλά, ευχαριστούμε πολύ.
-
Σε mi 8 με dirty flash (δηλαδή εγκατάσταση πάνω από την παλιά, με πετούσε twrp κ δεν μπούταρε). Έκανα factory reset κ την έβαλα, όλα οκ so far. ΥΓ. Μου βγάζει ειδοποίηση για update, ενώ την έβαλα, το παραβλέπω?
-
Ναι, μετά το πρόβλημα που είχα κ με έβαζε fastboot
-
SOS παιδιά, τα φώτα σας... MI 8,dipper... Ενώ είχα για μέρες απροβληματιστα την rom, χτες βράδυ κολλάει σε μια φάση κ δεν λειτουργούσαν τα data ενώ είχα mb.. Κάνω restart μήπως είχε κολλήσει.. Με έβαζε συνεχώς fastboot... Βάζω την stable κ δε λειτουργεί το fingerprint... Ενώ έκανα factory reset, δύο φορές τη φλασαρα, βάζοντας magisk, κ χωρίς.. Τίποτα... Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65303/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65303/Παράθεση: “” Ενώ έχει touch, ανοίγε…
-
Καλησπέρα κ ευχαριστώ για την άψογη δουλειά, κάτοχος mi 8, όλα οκ. Επειδή δούλεψα κάποιες μέρες την τελευταία stable, έχω την αίσθηση πως η dev έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.
-
Σε MI 8 κουράστηκα από τα συνεχή fast boot που έμπαινε μετά από κάθε restart της συσκευής, ενώ είχα ήδη περάσει τη τελευταία twrp, κ το τελευταίο magisk, κάνοντας την διαδικασία κανονικά όπως κάθε φορά... Έβαλα την stable κ τέλος... Κάτι με vanced κ magisk κάνει τη ζημιά, αλλά χόρτασα φλασαρισματα αυτές τις μέρες, οπότε stable κ όλα οκ so far
-
σε Mi 8, μετα το boot loop, περασα μεσω fastboot την τελευταια twrp, εκανα factory reset, φλασαρα την ρομ, εβαλα το magisk V2.0 ολα οκ
-
σε mi 8 εχω boot loop , εκανα πριν την περασω clear τις cache , οδηγιες? Update.. κατεβασα την τελευταια recovery μεσω fastboot και κανω παλι φλας τη ρομ
-
Έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ή ιδέα μου? MI 8 κάτοχος
-
Σε mi 8 όλα καλά... Ευχαριστούμε πολύ για μια ακόμη φορά
-
Γιατί όλες οι εκδόσεις mi 8 πήραν ήδη το update ενώ το mi 8 όχι?
-
Σε mi 8 έχω την αίσθηση πως η μπαταρία βελτιώθηκε πολύ, άλλοι κάτοχοι?
-
Καλησπέρα παιδιά, μου φάνηκε πως έτρωγε τη μπαταρία γρήγορα κ γύρισα σε 9.6.20. Mi 8 (Dipper)
-
Καλησπέρα παιδιά, σε mi 8 απενεργοποιησα το autostart.. Αφησα μονο τα social μύδια, Gmail κτλ. Αισθητη πολύ η διαφορά προς το καλύτερο όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας
-
Καλημέρα παιδιά, τα φώτα σας παρακαλώ... Ενώ σε whyred παίζει κανονικά το Netflix, ξεκλειδωσα κ έβαλα τη rom στο mi 8, κ μου κρασάρει συνέχεια. ΆΚΥΡΟ... Είχε θέμα το apk. Έβαλα άλλο κ οκ. Ευχαριστώ
-
Σε Redmi note 5 (whyred) Είχα προβλήματα σε viber (άσπρη οθόνη κ κολλούσε) Facebook δε με αφηνε να ποσταρω, κολλούσε εκεί.. Κ messenger κολλούσε συνεχώς... Έβαλα την προηγούμενη κ όλα οκ
-
Σε whyred βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα/ανάλυση της οθόνης ή μου φαίνεται??
-
Αφήστε το dark mode.. Αναζήτηση από θέματα "Simple Black"... Δεν υπάρχει καλύτερο για μένα
-
Έχω την εντύπωση πως την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η 8.12.27 κ γύρισα πίσω πάλι σήμερα.. Παρόμοια αίσθηση άλλος? * Redmi Note 5 (Whyred)
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool και καλη μου τυχη