Υπάρχει γενικά ααυτο το θέμα και σε αλλους από τι είδα στο φόρουμ απλα βάζω 2 σιμ και στο Σκοτ 1 δεν δουλεύει ποτε λέει οτι δεν βρίσκει δίκτυο αλλαζω 2γ 3γ παλι τα ίδια....έβαλα και dev οφισιαλ..
ενταξει φιλε μου χιλια ευχαριστω καλο σου βραδυ αμα εχεις χρονο και διαθεση αυριο πες μου και για την σιμ.. λιγοι εχουν μεινει σαν και σενα εκατσες και βοηθησες τοση ωρα χωρις να εχεις κερδος συνεχισε ετσι
ειμαι πολυ τυχερος εκανα τα κολπα μου συνδεση αποσυνδεση και καταφερα να το ανοιξω το εβαλα φαστβοοτ τωρα ομως παω να φλασαρω το TWRP και δεν το φλασαρει ( εκανα ελεγχο βοοτλοαντερ και βγηκε τρου)
ειχε thunder last developer και πηγα να του περασω οφισιαλ global dev μεσω updater και το ανοιξε το script στο twrp φορτωσε λιγο και εκλεισε εντελως το τηλεφονο δεν μπενει ουτε fastboot mode δεν φορτιζει τι κανω;
3s land παιδια δοκιμασα dev stable ακομα και cm13 και σε ολες δεν δουλευει η σιμ1 μονο η sim 2 δουλευει τις αλλαξα θεση δοκιμασα αλλη σιμ δοκιμασα 2γ 3γ 4γ τιποτα η 1 μονο δεδομενα ανοιγει και οταν το εχω 4γ δειχνει οτι εχει σημα για τηλεφονο ενω δεν εχει στην πραγματικοτητα γιατι δεν μπορω να παρω η να δεχτω κληση...
ναι παιδια τι γινετε με τις 2 καρτες τα δεδομενα και τις κλησεις στο εν λογο κινητο...υπαρχει καποια ρομ stable η dev που να λειτουργουν σωστα και οι 2 σιμ;