Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΜετά απο αυτό μαύρη οθόνη χωρίς να εμφανίζεται κάτι. Εάν πατήσω power k volume up μπαίνει πάλι σε fastboot
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΚαλημέρα Το δοκίμασα. Τώρα το τηλεφωνο μπαίνει μόνο σε fastboot mode τόσο με power και vol up όσο και με power vol down
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΟχι καμία ένδειξη απολυτως
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαOk το έχω ήδη βάλει αλλά πώς ξέρω ότι φορτίζεται αφού δεν δείχνει καμία ένδειξη?
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΌχι δεν εχει ένδειξη ότι φορτίζει Ναι μένει σταθερό στο fastboot Αυτό που λες για την μπαταρία είναι πιθανό Να το βάλω να φορτιστεί?
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΠροσπάθησα να κάνω αναβάθμιση την τελευταία ελληνική ρομ για το redmi k30 απο το updater του τηλεφώνου. Το file ηταν 3 gb και κατέβηκε με επιτυχία. Μετά οταν πάτησα για εγκατάσταση το τηλέφωνο εκλεισε και δέν μπορεί να ανοίξει ξανά. Ανοίγει αρχικά φαίνετε το λογότυπο και το powered by android. Μετά γκρίζα οθόνη κενή και σβήνει. Σε TWRP mode δέν μπαίνει. Μπαίνει μόνο σε fastboot mode.
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
Μήνυμαοχι
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΔέν μπαίνει στο TWRP δυστυχώς. Συγνώμη αλλά πως κάνω φλασ τη ρομ που μου είπες?
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΑυτο σημαίνει οτι θα χάω τα αρχεία μου?
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΤην χθεσινή xtrv
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Μόλις έκανα αναβάθμιση μέσο του updater στο Redmi k30 μου και τώρα ανάβει προς στιγμή έρχεται μια γκρίζα οθόνη και σβηνει αμέσως.Μπορει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ.
-
Miui themes
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Έχω μία απορία. Πρόσφατα άλλαξα την ρομ του redmi k30 απο κινέζικη σε ελληνική. Κανονικά δέν έπρεπε να αλλάξουν και τα themes του τηλεφώνου? Τα περισσότερα σχεδόν όλα εναι με κινέζικες ημερομηνίες. Πρέπει να αλλάξω κάτι?
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα Τεικά κατάφερα μετά απο 2ήμερη προσπάθεια να περάσω την ελληνική rom στο xiaomi Redmi K30 που είχε κινέζικη rom. Τώρα είνα σαν άλλο τηλέφωνο. Όλα τα google apps δουλεύουν κανονικά και γενικά η συμπεριφορά είναι πολυ καλύτερη. Μακριά απο κινέζικες rom. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι στο τέλος της διαδικασίας και ενώ η συσκευή ήταν σε sideload mode έκανα copy paste το zip της ελληνικής rom απευθείας στη μνήμη του τηλεφώνου μέσο usb, το έτρεξα μέσο TWRP και η εγκατάσταση έγινε χωρίς πρ…
-
TWRP
ΜήνυμαΤί δέν πηγαίνει σωστά. Τί κάνω λάθος?
-
TWRP
Μήνυμαοταν κανω fastboot reboot με πατημένο το volume up μου βγάζει μία οθόνη που λέει maim menu MIUI Recovery .0 και εχει επιλογές reboot wipe data connect with MiAssistant
-
TWRP
Μήνυμαέχω το απλό Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα όμως
-
TWRP
ΜήνυμαΑκόμα ένα screenshot
-
TWRP
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα Απο χθές προσπαθώ να περάσω σε ξεκλείδωτο REDMI k30 με κινέζικη rom το twrp Προσπάθησε ο απόστολος να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ αλλα εχω κολλήσει Μπορεί κάποις να βοηθήσει με τα screenshot που ανεβάζω
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΠαδιά καλημέρα Μόλις ξεκλείδωσα την bootloader μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ποιόν οδηγό ακολουθώ για ελληνική η αγγλική rom Redmi K30 chinese rom Ευχαριστώ.
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα όχι αλλά θα ξεκλειδώσω μόλις περάσουν οι μέρες