Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Παράθεση από kabamarugr: “Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το mic από hands free σε κλήση αν δουλεύει στη miui 8? ” Και σε μενα δουλευει απροβληματιστα. Δοκιμασες με αλλα ακουστικα?
-
Να ενημερωσω οτι παρελαβα tempered glass για Redmi Note 2 και το τοποθετησα σε Redmi Note 3 Pro Κate. Εφαρμοζει σχεδον τελεια χωρις να αφηνει κενα, ισως μονο 1 χιλιοστο στο κατω μερος. Το μονο που δεν ταιριαζει ειναι η τρυπουλα της μπροστινης καμερας την οποια προσωπικα χρησιμοποιω σπανια.
-
Παράθεση από Stelios85: “Όλοι οι υπόλοιποι με global dev έχετε την Ελλάδα στις επιλογές περιοχής? Επίσης γνωρίζει κανείς που επηρρεάζει η επιλογή τοποθεσίας? Γιατί αν δεν επηρρεάζει κάπου να μην αλλάζουμε άδικα ROM. ” Εγω παντως εχω την Κενυα (!!) και δεν εχω κανενα θεμα με ολα τα apps που χρησιμοποιω (και ειναι αρκετα). Αν υπαρχει καποιο αλλο app που επηρεζεται απο το locale δεν ξερω.
-
Παράθεση από Kallikratiss: “Καλησπέρα παιδια!και εγώ redmi note 3 pro με την 800αρα banda πήρα!ακόμα από ότι διαβάζω δν μπορούμε εμείς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε την ελληνική σωστά;;τι ακριβώς περιμένουμε να βγει για να γίνει αυτό; ” Δεν υπαρχει ελληνικη Stable ROM ακομα για το κινητο αυτο (kate). Επισης ο official τροπος ξεκλειδωματος δεν δουλευει
-
Παράθεση από svellinis: “Εχει βρει κανεις θηκη πλατης ή φλιπ για τις διαστασεις του κινητου τσαμακι ? ” Κυκλοφορουν αρκετες μονο σε καποια Ταιβανεζικα σαιτ. Προσπαθησα να βγαλω ακρη με Google translate και να κανω παραγγελια αλλα δεν τα καταφερα.
-
Παρελαβα κι εγω σημερα και ολα καλα. Μολις μπηκα μου εκανε και ΟΤΑ update στην global stable V7.5.2.0.MHRMIDE (MIUI7). Εν αναμονη της MIUI 8 που θα ενσωματωνει ελληνικα.
-
Παιδια δεν το εχω στα χερια μου ακομα. Απλα διαβαζω/ερμηνευω τα οσα περιγραφει ο πωλητης (geekbuying) στην περιγραφη του προιοντος Θελω να ειμαι ετοιμος οταν φτασει ... Redmi Note 3 Pro: Note:The international version will be installed with Global MIUI 7.0 OS ROM, Google play store, Google services and multi-languages.It supports OTA update.This item is stocked in hongkong warehouse, it will be shipped seperately if ordered with Goods from other warehouse.
-
Stable ειναι
-
Παιδια πως παμε απο Official global MIUI 7 (Redmi note 3 pro) σε κινεζικη Dev ωστε μετα να ξεκλειδωσω τον bootloader? Η δεν χρειαζεται να περασω κινεζικη Dev? Μπορω απο Official global MIUI 7 να ξεκλειδωσω τον bootloader?