Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
παιδιά μόλις το πήρα το σέταρα κανονικά και έκανα το update.Ακόμα δεν έχω παραγγείλει usb hub και έτσι δεν έχει ethernet αλλά έχω 100αρα σύνδεση.Όταν έπαιξε netflix ολα καλά.Όταν όμως στριμαρα απο το plex ή απο το stremio που έβαλα αλλα και απο τοπικό δίσκο στις ταινίες κάνει κολλήματα..Τι μπορει να φταίει; Επίσης τι λέτε για αυτό skroutz.gr/s/10352411/TP-LINK-UE330-v2.html#specs
-
παιδιά έχω παραγγείλει ένα ebay ένα ρολόι xiaomi RS840619978NL θα πληρώσω τελωνείο;
-
παιδιά μονο σε καρτοκινητή cosmote έχει εντοπιστεί το πρόβλημα;
-
Δεν τα έχω μπερδέψει.Παραδέχομαι ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό αλλά το κινητό αγοράστηκε για να λειτουργεί με τα δεδομένα κλειστά.Η κόρη μου το έχει λατρέψει και δεν το δίνει με τίποτα.Γιαυτο δεν μπαίνω σε μία τέτοια διαδικασία.Αν ήταν για δική μου χρήση θα το κυνηγούσα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Υπάρχουν άλλα τόσα κ περισσότερα όμως που δουλεύουν στην cosmote. Πχ της γυναίκας μου με κάρτα frog και stable global για να μην με ζαλίζει...Αγορασμενο από Κωτσόβολος...... Εγώ θα έλεγα να πάει πίσω. Μόνο με 2g δεν είναι smartphone... Μιλά και με το μαγαζί sent from my hongmi ” δεν νομίζω ότι θα μπω στη διαδικασία.Το τηλεφωνο δεν έχει προβλημα σαν συσκευή απλά δεν προορίζεται για ευρωπαικά δίκτυα.Το λάθος ήταν δικό μου που δεν το έψαξα.Τοσα ατομα που την έχουνε παθει …
-
δεν νομίζω ότι ελλατωματικό το κινητό με την έννοια ότι αν μου στείλουν ένα άλλο 3s θα έχει σήμα.Μπήκα σε πολλά φόρα και διάβασα αρκετα.Το πρόβλημα το έχουν εκατοντάδες 3s με κάποια δίκτυα.Εγώ που εχω καρτοκινητό και δεν θέλω δεδομένα μου κάνει το 2G.Αν σε κάποιον δεν κανει δεν θα παραπλανηθεί.Το καλύτερο θα ήταν να πούμε ότι "Δεν πρεπει κάποιος να παραγγείλει το 3s για χρήση cosmote" για παράδειγμα.Εγω αν ήξερα δεν θα το είχα αγοράσει
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Με κάθε επιφύλαξη διότι δεν το έχω δοκιμάσει: Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Tap 7 φορές στο "Εσωτερικός Χώρος και μπαίνεις στις Δοκιμές. Κατόπιν Πληροφορίες Τηλεφώνου 1 και Πληροφορίες Τηλεφώνου 2 ---> Ορισμός Προτιμώμενου Τύπου Δικτύου. Από εκεί επιλέγεις TD-SCDMA, GSM/WCDMA and LTE ” Aυτά έχει ήδη προεπιλεγμένα
-
δυστυχώς η κόρη μου δεν μου το δίνει γιατι το θέλει μαζί της .Θα τεστάρω κάποια πράγματα το βράδυ. Αν το τηλέφωνο δεν έχει προβλημα με vodafone ή WIND πείτε μου να το ξέρω γιατί έτσι κι αλλιώς κάρτες πληρώνω δεν έχω συμβόλαιο. Αν λειτουργεί με 2G παλι δεν έχουμε πρόβλημα γιατί δεν χρησιμοποιεί δεδομένα