Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Ως ευτυχισμένος κάτοχος ενος note 3 pro αποφάσισα να πάρω στη κόρη κόρη μου ένα redmi 3s pro και μέχρι τις αναβαθμίσεις όλα καλά και ωραία.Τσέκαρα και τον bootloader και είναι κλειδωμένος οπως και στο δικο μου άλλωστε.Εδώ και λίγες μέρες το τηλέφωνο απλά δεν ειναι τηλέφωνο γιατι δεν συνδέεται με το δίκτυο.Κάποιες στιγμές δειχνει το cosmote 4G πάνω καποιες φορές γράφει καμία υπερεσία αλλα ουσιαστικά το τηλέφωνο δεν καλεί και δεν καλείται!ΚΤι συμβάινει ξέρει κάποιος;
-
εμένα παιδιά μετα απο 2 μηνες και 6 μέρες απο την παραγγελία ..τελικά ...σήμερα το πρωί ..ΗΡΘΕ!
-
Πως καταλαβαίνει κανείς ότι γλύτωσε το τελωνείο; Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.Οταν έρχεται μεσω Ολλανδίας με postNL δνε θεωρείται τριγωνική διαδρομή;Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;
-
παιδιά πόσες μέρες είναι φυσιολογικό να μείνει ένα δέμα στο κέντρο διαλογής Αττικής;
-
Τελευταίο γεγονός -- 2017-01-10 10:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-10 10:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-10 08:57 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-01-09 22:13 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-18 17:04 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
-
Ε μαλλον ξεκόλλησαν .Και μένα η παραγγελία ήταν 11/11.Πρέπει να έφαγαν πολύ κράξιμο στην Ολλανδία!
-
οχι ακόμα! Το POSTNL και το 17track προς το παρόν (RS704031152NL) υπάρχει περίπτωση και να φάω και εκτελωνισμό μετα απο όλα αυτά;
-
2017-01-05 12:29 The item has arrived in the country of destination επιτέλους
-
Παράθεση από tzifos: “Γιατί πόσες μέρες έκαναν απεργία? 30 ???? Μλκίες, και κουτοπονηριές, ίσα ίσα να ρίξουν τις ευθύνες αλλού και να κερδίσουν χρόνο. Προχώρα με dispute/claim από paypal που δεν περνάνε τέτοιες κουταμάρες για δικαιολογίες. Έκαναν ΜΑΛ@ΚΙ@ τα NL post αλλά αυτό είναι ευθύνη του αποστολέα και όχι δικιά σου. ” Εχω κάνει dispute απο paypal .To paypal επικοινώνησε και πήρα αυτήν την απάντηση.Είπαν ότι έχουν δώσει τελική ημερομηνία διακανονισμού 22/01/2017.
-
Λύθηκε το μυστήριο με τα αμαρτωλά του Νοέμβρη.Μέσω της της διαδικασίας dispute το PAYPAL έστειλε το μήνυμα μου στον seller (Vickmall) και αυτοί επικοινώνησαν με ταχυδρομείο Ολλανδίας.Σήμερα το πρωί μου έστειλαν αυτό το μήνυμα: Sorry for the parcel was delayed,The shipping company told us that the parcel was delayed because of the strike of your country postal worker. Please be patient for several days. To θέμα ειναι πώς αρχειοθετούν τις προτεραιότητες εκει στην Ολλανδία.Πρώτα στελνουν τα τελευτα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas_F: “Έχω τρία δέματα με registet NL και όλο έρχονται Ελλάδα. Από 1/11. 20/11 το πρώτο έφυγε από Ολλανδία προς Ελλάδα και ακόμα έρχεται. Με ότι άλλο έχω παραγγείλει έχει φτάσει. Παίζει να τα πάρει το ποτάμι; Πλήρωσα και ασφάλεια για να μην χαθούν. Πόσο καιρό παίρνει με NL; Sent from my MIX using Tapatalk” Εγώ ζήτησα refund Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά ξεκινησα διαδικάσια Dispute και περιμένω.Αν στο μεταξύ έρθει το κινητό ή το δω ότι ξεκολλήσει μπορώ να διακόψω την διαδικασία ή είναι δρόμος χωρίς επιστροφή;
-
παιδιά καλή χρονιά να έχουμε!Πήρα τλέφωνο στα ΕΛΤΑ αφού κοίταξαν το tracking number (RS704031152NL) μου είπαν ότι έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα και δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα.Δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να ρωτήσω τον αποστολέα.Έχω κανει παραγγελία απο Vickmall.Tι πρέπει να ρωτήσω.Πρέπει να ξεκινήσω refund;
-
εμένα απο τις 11 Νοέμβρη ειναι on transit με NL .Στα ΕΛΤΑ που πήρα τηλέφωνο είπαν ότι ειναι φυσιολογικό γιατί απο Κίνα μέσω Ολλανδίας χαρακτηρίζονται β προτεραιότητας!