Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.

• Παράθεση από tzifos: “Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Ελληνικού ταχυδρομείου ή Τελωνείου. Πολλά δέματα από αρχές Νοέμβρη με NL post έχουν χαθεί, και το γνωρίσουν ήδη καταστήματα όπως GearBest/Geek/κτλ και κάνουν refund χωρίς 2η κουβέντα. ” αυτό το γνωρίζεις σίγουρα; Κι εγώ εχω παραγγείλει απο 11/11 και ακομα in transit απο Ολλανδία ειναι .Αν ειναι έτσι τσαμπα περιμένουμε!

• εμένα απο 19/11 μου γράφει "The item has arrived in the country of destination" και με τα πόδια να ερχόταν απο Ολλανδία θα είχε φτάσει!

• Παιδια ριξτε μια ματια εδω RS704031152NL Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παραγγελία

mathematica - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

παιδιά ακομα τίποτα.Αρχίζω και ανησυχώ.Απο τις 19 /11 μου λέει ακόμα ότι ειναι ON TRANSIT απο Ολλανδία.Μήπως χάθηκε ;Τι πρέπει να κάνω;

• παραγγελία

Μήνυμα

Τελευταίο γεγονός -- 2016-11-19 08:44 The item is on transport to the country of destination =============== Δεκ 6th 2016, 11:05pm =============== ας απαντήσει κάποιος έμπειρος αν είναι όλα φυσιολογικά γιατί είμαι πολύ ανυπόμονος Tracking number :RS704031152NL

• Παιδιά βλέπω ότι στο geekbuying μπορείς να κάνεις preorder την αγγλική version.Λέει ότι δεν αναβαθμίζεται η κινέζικη προς το παρόν.Αξίζει να περιμένουμε την αγγλική;

• παραγγελία

Μήνυμα

Παιδια τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν οτι ειχαν κανει λαθος το tracking number επειδη ειχα βαλει NL post.Πιστευα οτι ειναι το ιδιο.Εκανα εγω γκαφα; Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παραγγελία

Μήνυμα

μόνο το 4px το αναγνωρίζει και η μόνο πληροφορία που βγάζει είναι "2016-11-10 13:27,Shipment information received"

• παραγγελία

Μήνυμα

παιδιά μου δείχνετε που πρέπει να κοιτάξω;

• παραγγελία

Μήνυμα

Παιδιά έγινε η παραγγελια στις 10 Νοέμβρη και βάζω το tracking number αλλα η απάνταση ειναι Tracking Number is not Found.Είναι φυσιολογικό;

• εγώ παιδιά το παρήγγειλα σε άσπρο αλλά μετά απο αυτά που ακούω μπορεί να το ξανασκεφτόμουνα για το χρυσό. Τώρα πια ειναι στα μισά του δρόμου και το περιμένω πως και πως!

• παραγγελία

Μήνυμα

λοιπον παιδιά το παρήγγειλα και τους έγραψα και τα παρακάτω: Comment: Hello vickmall. This is my first order.My order number is: 100042181 I have order a Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery Please do / check the following: 1) Mark it as a low price gift and write "as gift" (to avoid customs) 2) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches) 3) Install the newest Official DEV Glo…

• παραγγελία

Μήνυμα

παιδιά καλώς σας βρήκα.Οπως βλέπω η βοήθεια που δινετε ειναι πολύτιμη.Αν και άσχετος έκανα την έξυπνη κίνηση να γραφτώ στο forum και μετά να αγοράσω το xiaomi redme note 3 pro που έχω καταλήξει.Για να έχω τα λιγότερα προβλήματα και να μη χρειαστεί να κάνω δύσκολα πράγματα πείτε μου απο που θα έχω official rom με ελληνικά .Το vickmall αν και λιγο πιο ακριβό απο geekbuying ,έτσι γράφει .Δεν καταλαβαίνω αν ειναι το Kate ή το Κenzo