Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
για mi5s απο stable xtrv 7.5.11 σε αυτην εδω θελει wipe data / factory reset η την γλυτωνουμε με απλο φλασαρισμα ? ειναι android 7 η 6 η συγκεκριμενη?
-
τελικα φλασαρα χωρίς wipes και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο bug ούτε κάποια βελτίωση στην μπαταρία η τον touch sensor
-
σε mi5s εβαλε κανεις ? εντυπωσεις ? την κατεβαζω τωρα και σκεφτομαι να την περασω χωρις wipes απο xtrv7.5.4
-
μολις πέρασα και την xtrv Καταπληκτικό οι οδηγοί σας παιδιά !!
-
γυρισα στην 8.2.3 με twrp backup που είχα κρατήσει Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο απλά μαθαίνω Πέρασα την 8.2.4 θεωρώντας ότι κάνω update στην επόμενη έκδοση και το έκανα χωρίς wipe Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα και έκανα restore Έχω κατεβάσει και την xtrv 7.5.4 την οποία θα περάσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο να την σεταρω από την αρχή μιας και απ ότι κατάλαβα θα πρέπει να τα κάνω wipe όλα Βασικά θέλω μια everyday rom με κάποια υποτυπώδη updates Ποια προτείνεις και αν φλασαρετε από twrp ? Έχω γενικ…
-
εκανα restore στην προηγούμενη με twrp Άρα θεωρώ ότι είναι ακόμα ξεκλειδωτο bootloader
-
φλασαρα την 8,2,4 χωρις wipes μιας και το ειχα στησει το τηλεφωνο και δεν εχω ελληνικα τωρα καποιο fix ? το τηλεφωνο μπουταρε σε αγγλικα περασα την miui_MI5S_V8.2.4.0.MAGCNDL βεβαια εχω κρατησει και ενα backup απο την recovery
-
τον bootloader χωρίς pc μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση του ? Η είναι αυτονόητο ότι είναι ξεκλειδωτος επειδή έχει twrp ?
-
την οποια φλασαρω απο twrp ? H θελει καποια αλλη διαδικασια καποιο λινκ για την ελλληνικη ρομ ? η σκεψη μου για τον ξεκλειδωτο bl ισχυει? πως μπορω να το ελενξω χωρις η/υ?
-
view =============== Μαι 7th 2017, 2:20am =============== Screenshot_2017-05-07-02-15-56-454_com.android.settings.png - Google Drive
-
χαιρετω την παρεα ειναι το πρωτο μου xiaomi κινητο το πηρα μεταχειρισμενο αλλα μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες φοραει team win recovery 3.0.2 αρα λογικα ειναι με ξεκλειδωτο bootloader και custom recovery που λεμε? φοραει ρομ 8,2,3,0 stable η οποια απ οτι καταλαβαινω ειναι κινεζικη ? ποια ειναι η τελευταια ρομ που μπορω να βαλω ? και τι διαφορες θα εχει ? =============== Μαι 7th 2017, 1:24am =============== να πω πως έχω το xiaomi mi 5s