Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
-
ΣπεραΚαλη μολις παρελαβα το MI 5S plus me MIUI Global 8.2 stable 8.2.2.0 (MBGMIL) Μαλλον οφισιαλ αν καταλαβα καλα !? τσεκαρα το bootloader και το βρηκα ξεκλειδωτο ... παλι αν καταλαβα καλα !? απο την μανα του !!! Ποια ειναι τα σωστα βηματα για να προχωρησω σε μια ελληνικη ROM ??? ποιο ειναι το παρατσουκλι του μοντελου ??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40814/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40812/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40813/ καθε βοηθεια δεχτη ευχαριστω
-
ΜεραΚαλη παιδια , ενας φιλος αγορασε το redmi Note 4x απο γνωστη αλυσιδα πολυκαταστημα στην ελλαδα Κοτσ......ος του ειπαν οτι ειναι το 4Χ παρολλα αυτα μεσα στα σπεκτ και στο κουτι λεει μονο Νοτε4 ...!!!! ??? δεν λεει χ ??? 2016102 το αυτοκολλητο και Β) ανυσηχει αν θα του κανει αναβαθμιση σε nougat 7 ..? Τελικα τι ειναι ???? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40314/
-
1 =============== Μαι 14th 2017, 6:36pm =============== 2 ναι δεν το έχω ξεκλειδώσει ποτε ... δεν θυμάμαι το έκανα πριν ένα χρόνο , δεν ξερω πως τα καταφερα !!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36590/ =============== Μαι 14th 2017, 10:05pm =============== Λοιπόν δεν ξερω πως αλλά έφτιαξε ...!! φλασαρα με την 7.5.11 και μετά ξανα προσπάθησα να ξεκλειδώσω ... και βουαλα .... 100 % και οκ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
xflouris - - Recoveries
Μήνυμαειχα την gtv 6.7.14...... περασα ομως την 7.5.11 και εστρωσαν τα πραγματα ..!!!!! οκ θενκς
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
xflouris - - Recoveries
Μήνυμαπαιδιά σε Mi 4c to twrp 5 κολλάει στο αρχικό μενού περίπου 90 δεύτερα ..!!!
-
Καλησπέρα κάθε βοήθεια δεχτή xiaomi Mi 4c (libra) με Android 5.1.1 και Miui GTV 6.7.14 Developer και με αρκετά κολλήματα.... θέλω καθαρή αναβάθμιση σε XTRV-7.5.11 ROM η σε [Stable-V8.2.1.0] Xiaomi MI 4C προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader ... όταν φτάνει στο 50% μου λέει ( Couldnót verify device ..mpla mpla ) έχω άδεια για ξεκλείδωμα για άλλη συσκευή ΜΙ5 ( ελπίζω να μην φταίει αυτό ..???)
-
Αν και φαίνονται ολα καλα .... βλεπω ενα προβλημα που δεν καταλαβαίνω .. τρεμουν στην αρχικη οθονη πανω πανω οι 3 τελειεσ διπλα στο σημα του wifi και ονομα παροχου ..!!!!! και οταν κατεβαζω με το δαχτυλο να δω τα νοτιφικεισιον ... τρεμει και αυτο και το χ κατω κατω ..!!!! και στο πλαυ στορ ..μπαινω αλλα ακομα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα .. μονο στην προσπαθεια !!! περιεργο ..!!!!