Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.

• Παράθεση από geoanto555: “Όπως όλα τα νέα xiaomi θα ειναι official ξεκλείδωτος .. Ρίξε μία official rom με mi flash σε fastboot mode Και θα το καταλάβεις.. ” Ομορφα ....!!!! με την βοηθεια σας .. επιτυχης μεταβαση απο την μαιμου ρομ... στην 7.3.23. !!!!! και τσεκαρα και ειναι ακομα ξεκλειδωτος... ο bootloader ..!!!! αρα δεν χρειάζεται να ξεκλειδωσω παλι σωστα ? και τωρα πρεπει να κανω αναβάθμιση ?? η να περασω στην ελληνικη Ρομ ?? και με ποιο οδηγο ?

• μα αν καταλαβα καλα .. πρεπει πρωτα να παω απο την μαιμου σε οφφισιαλ ντεβελοπ ... μετα να ξεκειδωσω και μετα την ελληνικη ... σωστα ???? μα δεν με αφηνει ... !!!!!

• ναι ειναι true .... ξεκλειδωτος ..!!! απο την μανα του

• Ναι το καταλαβα .... απο gearbest .. και τωρα τι κανουμε ??? μπορω να την αλλαξω σε οφφισιαλ ???

• ΜεραΚαλη κατοχος redmi note 4x MIDO me 8.1.10.0.0. (MCFMIDI) προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader ... αλλα οταν πάω στις 3 τρελιτσες να βαλω το Version: 7.3.23 (MIUI8) μου λεει ...¨( Current version is illegal , only allowed to flash the latest stable version..)..!!!!???

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

ΜεραΚαλη Ερώτηση ποιο είναι το σωστό TWRP για redmi note 4x με snapdragon 625 ( μαλλον MIDO δεν είμαι σίγουρος για αυτό)???

• Το κινητό μένει awake

xflouris - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημερα παιδια.. που τα βρίσκουμε αυτα τα στατιστικά ??

• Καλησπερα και Χρονια Καλα Ερωτηση ... στο redmi note 3 pro ... me XTRVbeta1 8.1 Stable 8.1.1.0 ειναι ηδη Root ?? γιατι δεν βρησκω το superUS ??? αν οχι πως μπορω να το βαλω ?

• Μπορώ και στις 2 περιπτωσεις α) και β) ??? με ίδιο μοντέλο δηλ ? πρέπει να έχει περάσει ένας μήνας ?? η να μην εχει περάσει ? μετα δεν υπάρχει πρόβλημα ...με ιδια ID account ?? μπλέξιμο συχρονισμού φωτο μαιλ σμσ ??? το κλείνεις το παλιό στιγμιαία δηλ ... μόνο την στιγμή του ξεκλειδωματος ??

• Καλησπέρα στο Δυνατό παρεακι .... Θέλω να κάνω 2 μαλλον χαζές ερωτήσεις .... αλλα θα τις κάνω ...!!!χιχιχι α) εγω εχω ενα ΜΙ5 και εχω ξεκλειδώσει το bootloader ..ολα οκ μπορω με την ιδια αίτηση -αδεια που εχω να ξεκλειδώσω αλλο μοντέλο πχ readmi note 3 ??? το δικαίωμα ειναι μονο για συγκεκριμένο μοντελο ? b) εχω και ενα redmi Note 3 pro ... και αυτο αίτηση .. το εχω ξεκλειδώσει και περάσει την Ελληνικη ΡΟΜ ... Μπορω να φτιάξω - ξεκλειδώσω αλλο ενα ίδιο μοντέλο ενος φιλου redmi note 3 pro .... χω…

• tWRP BY MIC προβλημα

Μήνυμα

Γιωργο ελαβα ...πως θα σου στειλω ?

• tWRP BY MIC προβλημα

Μήνυμα

δεν το βλεπει σαν αποθηκευτικο χωρο ... στην διαχειριση συσκευων .. το βλεπει// οταν κανω ριμπουτ στο σηστεμ... κολλαει στο mi logo... χωρις κινηση απο κατω.. δεν εχω προλαβει να βαλω ελληνικη ρομ και μεσα απο το twrp δεν βλεπω τα ζιπ...

• tWRP BY MIC προβλημα

Μήνυμα

θενκς.... και τωρα δεν βρησκω την ρομ ??? εφυγε ?? πως θα περασω την Ελληνικη ???

• tWRP BY MIC προβλημα

Μήνυμα

Καλησπερα σε redmi note3 pro ... επιτυχής ξεκλείδωμα σε kineziki dele προσπάθησα να βαλω το TWRP BY MIC ... ΑΛΛΑ κατι δεν forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25888/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25889/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25890/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25888/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25890/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25889/πάει καλα... μου ζηταει κωδικό ....!!! και πολλα κοκκινα ...??? καθε βοηθεια δεχτή .…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xflouris: “και ας μπαίνει σε fastboot ..!!!! ” Έχεις teamviwer να μπω να δω? ” Ναι εχω .. πως σου στελνω ?πλζ

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “Ρε Γιώργο αφού δεν επικοινωνεί, πως θα την περάσει?? ” Θα το δούμε στην πράξη..Δεν επικοινωνεί πουθενά; Ούτε σε fastboot mode? Αν ναι τότε πάει αλλού το θέμα. ” εγω την κατεβάζω την ρομ .... αλλα ναι δεν εχω επικοινωνία με καλωδιο ... σαν να μην εχει θύρα ..!!! μονο με την SD ... και ας μπαίνει σε fastboot ..!!!!

• Αρχίζω και χανω την ψυχραιμία μου ... έβαλα και ενα ποτάκι πρωί πρωί ..!!! σορρυ παιδιά που σας τρέχω με το θεμα μου ..!!! και ευχαριστώ που την βρίσκω πάλη αυτή την global dev ??? το μυαλό μου έχει θολώσει και είμαι στο 32 %

• (Όταν το βάζεις σε Fastboot Mode το κινητό κ το συνδέεις στο pc, πως το δείχνει στο device manager??) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ PC... ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ..!!!!!

• ... Εγω το εχω για λίγο ακόμα ....!!! το κινητό δεν το εχει ..!!!! λοιπον .. ακολουθησα τον τελευταίο οδηγο φλασαρα με την τελευταία Dev απο την SD μεχρι το βήμα 6) γιατί στο Fastboot για να τσεκάρω ... αφού είπαμε δεν εχει καμιά επικοινωνία με το καλώδιο ...!!! προσπαθώ τωρα να σεταρω το κινητό .... αλλά εκει που μου ζητάει sign in to Mi account........ βγάζει Error τώρα !!