Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαερχεται ?? ενα βράδυ πανω στην μπριζα το είχα ..!!! δεν λεει να φορτίσει ..!!! δεν υπάρχει επικοινωνία με το καλωδιο και τον PC δεν βλέπει ενα φλασακι με OTG που δοκιμασα μέσω TWRP .. στο MOUNT κλωτσάει με δόνηση δεν τικαρει !!! σαν να εχει χαλάσει να μην υπάρχει η είσοδος USB.!!!! μπορω να φλασαρω με την εσωτερικη SD αν βαλω μεσα την ROM ?? kai ασ ειναι στο 37 %
-
ΜήνυμαΚαλημερες ,,, TWRP εχω ... το προβλημα ειναι οτι ειναι στο 38 % ... και δεν φοορτιζει..!!! το ειχα κλειστο ολο το βραδυ ... και πανω στο φορτιστή τωρα ειναι κρυο βεβαια ... αλλα δεν εχει το κεραυνο ..!!!!
-
Μήνυμαοκ το έπιασα ..!! εκτός απο το κινητό ..βράζει και το κεφαλι μου..!!
-
ΜήνυμαΜάλλον είναι ένταξη και τα δυο σιμ ... θα το τεστάρω προσεχώς ... και θα επανέλθω χίλια και δυο χιλιάδες Ευχαριστώ όλους για την βοηθεια ..!!! =============== Νοε 21st 2016, 11:57pm =============== Ωχ .... τώρα παρατηρώ ότι το κινητό είναι πολύ ζεστό ..!!! και αν και είναι στο ρεύμα δεν φορτίζει εχει πάει στο 48% ..!!! ξέρω οτι είναι αργά ... ξεφορτώσα και εγώ δεν ειναι ώρα ...αύριο πάλι αν υπάρχει καμιά ιδέα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “2 σιμ ή μία; Συνήθως στην 2 έχει θέμα. ” μια σιμ εχω στην αλλη εχω SD καρτα ... δεν ξερω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σήμα έχεις XTRV the Greek miui definition ” ναι σημα εχω μολις πηρα ενα τηλ
-
Μήνυματελικά μπήκε αυτή .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24110/ δεν ξερω αν ειναι σωστά ολα ...!!!!??? τι πρεπει να τσεκαρω ??? η να ξανα φλασαρω καινούργια ρομ απο πανω ...???
-
Μήνυματωρα στο cmd βλεπει την συσκευη ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24107/ τι να κανω με το network??? skip???
-
Μήνυμαβασικα δεν μπορω να βαλω το νετ ιντερνετ ... δεν εχω το βελακι δεξια κατω .. να προχωρήσω μονο πισω και σκιπforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24106/
-
Μήνυμαλοιπόν ... ξανά έκανα ξεκλείδωμα του bootloader ...!!!! ξανά για δεύτερη φορά ..!!! (μαλλον είχε κλειδώσει πάλι ) και ναι είδαμε φως!!! αλλα ακομα δεν ξερω σε ποια βερζιον .. μισο
-
Μήνυμαμονο σε fastboot μπαινω ... sto cmd .... δεν βλεπει το devices ..!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24098/
-
Μήνυμαολα ανάποδα δηλ τα έκανα ..!!!! !@#@$#%#$^$&^$&%^ τωρα μονο σε fastboot μπορώ να μπω ..!!! υπάρχει ελπίδα ...?? η είναι για πέταμα ???!!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η China dev που είχες φλασάρει ήταν mm ή lollipop; XTRV the Greek miui definition ” miui_HMNote3Pro_6.11.3_b662e3742a_6.0 αυτη ηταν πριν ..
-
Μήνυμαμε αυτή .. xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0 οχι δεν έχει κανένα.... mi logo και από κάτω το power by Android
-
Μήνυμαοχι δεν προσεξα κατι ... με ρωτησε αν θελω το SU ...ειπα οχι .. και μετα reboot system ..!!!! ειναι 20 και λεπτα τωρα !!! μαυρο
-
Μήνυμαακολούθησα τον οδηγό έκανα install την ελληνική rom me to twrp ... έκανα reboot sto system ..... εχουν περάσει 10-15 λεπτα .... και δεν εχει ανοιξει ...μαυρο ..!! αναβοσβήνει μονο ενα κόκκινο λεντακι διπλα στην κάμερα ..!!! είναι φυσιολογικό αυτο ???
-
Μήνυμαok thenks .. εχω βάλει το twrp ... απο πριν .( αρα δεν το ξανακάνω ).. είμαι σε twrp recovery τώρα ... και βάζω κατευθείαν την Ελληνική
-
ΜήνυμαΠαράθεση από xflouris: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xflouris: “γουπι...!!!!!! ” Τώρα ξεκίνα από την αρχή flash recovery + Ελληνική ρομ. ” τώρα εδω μαζί με τα ευχαριστώ .. ζητάω και μεγάλη χαρη για τα βήματα ..!!!σαν να είμαι μικρο παιδι ... μην τα κανω μπάχαλο παλι ..!!! δηλ κάπου πρέπει να βρω flash recovery ??? απο που ??? ποια ??? και πως την κάνω φλασ ?? άλλη ειναι η ρεκοβερυ ?? κινέζικη ? ” Αρα .... τώρα εχω ξεκλειδώσει ( τσεκαρισμένα ) το bootloader ... και είναι και κενζο..!!! …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από xflouris: “Δεν είμαι σίγουρος το κενζο μου ειοαν Πώς μπορώ να το βρω ? ? ? ” Πίσω στην πλάτη έχει έναν αριθμό σε αυτοκόλλητο γράψε τον αριθμό ” ID 2015CP6162 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24095/ 15 X 7,5 CM
-
ΜήνυμαΔεν είμαι σίγουρος το κενζο μου ειοαν Πώς μπορώ να το βρω ? ? ?