Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

και εκεί που τα είχα καταφέρει... με το ΤWRP By mic (πορτοκαλί)... πέρασα την gemini_V8_XTRVbeta1-6.11.10 και επέστρεψε πάλι στο μπλε ΤWRP ..!!!!???? EINAI φυσιολογικό αυτό ?

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

θενκς ..!!! επιτυχής εγκατάσταση του TWRP by mic !!!! πρεπει τωρα να κανω κανενα format data ??? που ειπαμε παραπανω ?

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

τελικά μετά απο την σωστή μαλλον αναγνώριση στην διαχείριση με τον driver ...ΞΑΝΑ κατέβασα παλι την Ελληνικη ΡΟΜ xiaomi-miui-hellas-6.0_gemini_V8_XTRVbeta1-6.11.10 και πέρασε και αυτή μέσα στο κινητό ..!!!!! που πριν ειχε μουλαρώσει .. και δεν έμπαινε με τίποτα στο copy paste..!! a) τώρα πως μπορώ να φτιάξω και το TWRP mic ??? b) αν ξανα φλασαρω με κάποιον τρόπο την XTRVbeta1-6.11.10 θα φτιαξει μονο του ??? c) μπορώ να φλασαρω την stable ελληνικη απο πανω απο την Βετα ?? θέλω να κάνω καθαρή νεα …

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

εκανα το οδηγο για win10 driver που έδωσες φιλε geoanto555 και τωρα εχω αυτη την εικονα στην διαχείριση με fastboot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23426/

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

τώρα ειναι σε fastboot ... τσεκάρω τν διαχείριση και μου βγάζει αυτό ... β) πρόβλημα που διαπίστωσα πριν οταν δεν ηταν σε fastboot .. μπορεσα και εκανα copy past sto κινητο .. το zip της ελληνικης rom.. και το ζιπ twrp ... αλλα δεν με αφηνει να κανω copy paste to .zip της beta ..!!!???forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23420/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23422/

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23418/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23419/

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

ειμαι σε fastboot ...

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

..στη διαχειριση συσκευών εννοείς στο πσ ??? οχι δεν το βλέπει ... τι ειναι το kedacom?

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

το παλευω με fastboot ... αλλα στο cmd ... κολαει στο < waiting for device > ... και μια παυλα απο κατω ..!!

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

ΜεραΚαλη ... εχω θεμα με το TWRP (3.0.2.0 ) μπλε με αρχικη στα κινεζικα Μι5 με την ελληνικη ρομ.. ενω εχω περάσει χύμα μέσα στο κινητο τa .zip ... οταν μπαινω μεσα στο TWRP για εγκατασταση ..ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ .. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ...ΚΕΝΟΥΣ!!! Προσπαθώ να βάλω το ελληνικό (πορτοκάλι 3.0.2 του Mic ) με το 3 τροπο .. και το cmd .. με εχει στο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23405/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23406/περίμενε ... !!!

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ redmi note 3 pro

xflouris - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

τελείωσε η διαδικασία ... στο cmd μου έγραψε ( total xfer: 1.01x ) δεν ξέρω τι είναι αυτό .. έκανα reboot to system ...!!!!!! και ολα πανε καλααααααα!!!!! Οφουυυυυ...!!!!!! γουπι οτι και να πω ειναι λιγο ... ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ...!!!!!

Μήνυμα

μισο .... ξεκίνησε τελικά το sideload .... einai sto 23% .. θα επανέλθω... ελπίζω να ολοκληρωθεί

Μήνυμα

εβαλα το adb 1.0.32 .... παω με sideload ...update.zip (μετανομασια την ρομ στο adb ) kai to cmd ..... μου απαντα devices (null) not found ... to TWRP ειναι στην αρχηκη οθονη και με καλωδιο στο πσ...!!! μπορω να βγω με καποιο τροπο και να τα κανω απο την αρχη ?? χαθηκα ..!! ευχαριστω για την βοηθεια ..!!!

Μήνυμα

ναι τα εκανα .... αλλα στο υπολογιστη δεν εχω φακελο ..!!!! (σαν αποθηκευτικό χώρο με ένα φάκελο μέσα TWRP ?)

Μήνυμα

Hi και παλι ... ζητώ ταπεινά συγνώμη.. ήμουν σίγουρος οτι έχω περάσει την ΡΟΜ στο κινητό ..!!! μετα πονοκεφλασαρα.. μπήκα σε TWRP ok ((((Σύνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή Πάτα το power συνέχεια μέχρι να σβήσει Πάτα τα volume up & power να μπεις πάλι TWRP και θα κάνεις τα παρακάτω: WIPE > FORMAT DATA > YES > BACK > BACK > REBOOT > RECOVERY SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS >))))) πως Αντιγράφω ξανά την ρομ ???? με απλο copy paste ?? δεν το βλεπει τωρα το κινητο ?? ξερω χαζη ερωτηση ... αλλα πως ?

Μήνυμα

Καλησπέρα .. redmi note 3 pro το κινητό μου το παρέλαβα με ανεπίσημη global stable 8.0.1.0.0 κατάφερα με τον οδηγό να περάσω την official Miui 7 6.5.12/beta και μετά απο αναβαθμίσεις πήγε στην miui 8 6.11.13 beta ...όλα καλά ως εδώ ... ξεκλείδωσα και το bootload .. και το τσέκαρα . Στο τελευταίο στάδιο προσπάθησα να περάσω την ελληνική γiα πρώτη φορά ... xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.3 με το TWRP dalvik/art.cashe , data , cache ... εδώ τώρα δεν είμαι σίγουρος οτι πήγε καλά ...!!…

• ( Είναι unofficial... 7.2.8.0.0 ) ???? δηλαδη πρεπει πρωτα να βαλω καποια α)official και μαλιστα developer china φανταζομαι..?? β)μετα να ξεκλειδωσω το bootloader ( ειναι κλειδωμενο το τσεκαρα..) η αναποδα ? γ) και μετα την Ελληνικη ROM ?? vodafone εχω δεν εχει ερθει sms αλλα νομιζω οτι mi unloοk tool παει στο επομενο βημα...

• Καλησπερα στην παρεα .. μολις παρελαβα το νεο μου κινητο Xiaomi mi5 απο κινεζομαγαζο .. μου ηρθε με MIUI Global 7.2.8.0.0 ( MAACNDB) Stable αυτη ειναι official εκδοση ??? Aρα ειναι ηδη ξεκλειδωτος ο bootloader ??? h oxi ? Mπρορω δηλαδη να προχωρισω στην εγκατασταση της Ελληνικης ROM ??? η πρεπει να περιμενω την εδω και 12 μερες αιτηση που εχω κανει αλλα δεν εχω ακομα λαβει απαντηση SMS για ξεκλειδωμα ?? ουφφφφφ λιγο μπλεγμενα τα πραγματα ...!! σορρυ νεος κατοχος και μπερδενος..!! Ευχαριστω

• AIRDROID - προβλημα ???

xflouris - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

ναι εκει ειναι αδειο ... εγω θελω να προσθεσω μια εξαιρεση .... ευχαριστω

• AIRDROID - προβλημα ???

xflouris - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

ΜεραΚαλη και παλι ... ξερει κανεις πως βαζουμε στην whitelist την εξαιρεση για το airdroid στο cleannup ???