Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• σε ποιον οδηγο να μπω να το κανω απο την αρχη?

• - Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM. Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img - To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση (Install) της Ελληνικής ROM. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η συσκευή θα μείνει κολλημένη για αρκετή ώρα στο 99% και ΔΕΝ θα πρέπει να την κλείσετε προτού σας βγά…

• redmi note 3 pro

• ευχαριστω πολυ ολους καταφερα να περασω την κινεζικη developer official rom. εχω ακομα ενα κολλημα για την ελληνικη. Εχω κινεζικη developer official προσπαθω να περασω την ελληνικη φτανω στο βημα για να μπω στο twrp και δεν μπαινει ουτε με την εντολη fastboot apo dos ουτε με το reboot και κρατημενο το volume up. καμια βοηθεια ειμαι τοσο κοντα..... Εννοειτε οτι ειναι ξεκλειδωτο το τηλ

• Καλησπερα παιδια εχω περασει την κινεζικη developer official προσπαθω να περασω την ελληνικη φτανω στο βημα για να μπω στο twrp και δεν μπαινει ουτε με την εντολη fastboot apo dos ουτε με το reboot και κρατημενο το volume up. καμια βοηθεια ειμαι τοσο κοντα..... Εννοειτε οτι ειναι ξεκλειδωτο το τηλ