Την πέρασα σχετικά εύκολα. Θέλει προσοχή μην δημιουργηθουν φουσκάλες. Είναι λεπτή αλλά δεν καλύπτει 100% την οθόνη. Αφήνει ένα μικρό περιθώριο περίπου 1χιλ γύρω γύρω . Αν φοράς τη μαύρη μητρική θήκη σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις. Η οθόνη και το αποτύπωμα λειτουργούν κανονικά. Όσο αφορά αντοχές θα το δείξει
Από το PHONECLUB. Το έχει προσφορά 9,90 παραδοση στο σπίτι. Το περιμένω Δευτέρα X-One Ultimate Upgrade v.2 (Japan) Άθραυστη προστατευτική μεμβράνη οθόνης για Mi 9T Pro
Καλησπέρα σε όλους ! Μόλις αγόρασα από την INFOQUEST to Mi 9T Pro, αφήνοντας το φοβερό RΝ 4 ΜΤΚ. Βρήκα μία μικρή αμυχή στην οθόνη και το έστειλα πίσω στο Service. Ελπίζω να μου στείλουν ένα καινούργιο. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει, αν μπορώ να περάσω Gcam και πώς ?? Ευχαριστώ
makis 1024 ευχαριστώ για την απάντηση. Αν παραμείνω ως έχει δεν θα έχω πρόβλημα ??? Μιά χαρά δουλεύει το κινητό, απλώς διάβασα την ανακοίνωση και σκέφτηκα μήπως πρέπει να αλλάξω
Καλημέρα μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, πώς μπορώ να αποκλείσω μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς, που έρχονται συνέχεια στο κινητό μου (πχ 54013) ?? Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους ! Προσπαθώ να συνδεθω ασύρματα με την smart TV που έχω, το κινητό την αναγνωρίζει, αλλά μόλις πατάω για σύνδεση η Tv ζητάει να περάσω ένα νούμερο. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?? Στέλνω και φώτο Ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60660/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60661/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60662/
Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλους !! Μετά το τελευταίο update, παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Σε εισερχόμενη κλήση αναβοσβήνει το φλας της φωτογραφικής μηχανής !! Γνωρίζει κάποιός κάτι ?? Ευχαριστώ