Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
Μήπως γνωρίζεις κάποιος αν γίνεται και πώς διαγραφή ιστορικού στο band2 / Mi fit και mi band tools ;Δοκίμασα με διαγραφή εκκαθάρισης δεδομένων στην εφαρμογη χωρίς αποτέλεσμα στο δε mi λογαριασμό μου δεν υπάρχουν στοιχεία
-
ρυθμιση αισθητήρα
ΜήνυμαΕυχαριστώ NasDriver
-
ρυθμιση αισθητήρα
Μήνυμαέτσι όμως δεν έχω τη δυνατότητα να γυρίζω το κινητό από κάθετη σε οριζόντια θέση και να γυρίζει και η οθόνη !! Ή όχι ?? Μήπως υπάρχει κάποια δυνατότητα μέσω κάποιας εφαρμογής να ρυθμίζεται η ευαισθησία του αισθητήρα ???
-
ρυθμιση αισθητήρα
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε ένα RN4 με dev 7.3.23 η οθόνη από κάθετη εύκολα με το παραμικρό γυρίζει σε οριζόντια ενώ κρατώ το κινητό σε κάθετη θέση. Πώς γίνεται η ρύθμιση του αντίστοιχου αισθητήρα ; Eυχαριστώ
-
Έχω RN4 Pro με Global 8.1.6.0 κλειδωμένο. Θέλω να περάσω την GLOBAL DEV 7.3.9. Θέλω να κάνω τα εξής βήματα ; 1. Κατεβάζω στο κινητό την rom.(Την rom την κατεβάζω σε zip) 2. Πηγαίνω στις 3 τελίτσες του " έλεγχος για ενημερώσεις" και επιλέγω επιλογή πακέτου ενημέρωσης 3. Πάω στο φάκελλο που κατέβασα την rom και την επιλέγω Είναι σωστά τα βήματα ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ????? Ευχαριστώ Τελικά δέχτηκε να εγκαταστήσει την 7.3.9 κατευθείαν , έκανε ενημέρωση 100% και μου έβγαλε το μήνυμα ότι η ro…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΞεκλείδωμα για Redmi Note 4 Pro (MTK) γίνεται με αυτές τις οδηγίες ????
-
Έχω RN4 Pro με Global 8.1.6.0 κλειδωμένο. Θέλω να περάσω την GLOBAL DEV 7.3.9. Θέλω να κάνω τα εξής βήματα ; 1. Κατεβάζω στο κινητό την rom.(Την rom την κατεβάζω σε zip) 2. Πηγαίνω στις 3 τελίτσες του " έλεγχος για ενημερώσεις" και επιλέγω επιλογή πακέτου ενημέρωσης 3. Πάω στο φάκελλο που κατέβασα την rom και την επιλέγω Είναι σωστά τα βήματα ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ????? Ευχαριστώ