Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.

• Σύνδεση μέσω USB

trixstat - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31811/ =============== Μαρ 9th 2017, 8:49pm =============== Τί να πω NasDriver !!!!!! Είστε φοβεροί !!!!!! Ευχαριστώ πολύ, λειτουργεί κανονικά με το δεύτερο τρόπο.

• Σύνδεση μέσω USB

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες πως το αναγνωρίζει στο device manager του υπολογιστή...Αν είναι MTPμε θαυμαστικό δες τον οδηγό επαναφοράς ΜΤΡ επικοινωνίας ” Ευχαριστώ πολύ NasDriver, αλλά μόλις πήγα να το κάνω ο device manager το αναγνώρισε σαν αγνωστη συσκευή και όχι σαν ΜΤΡ, οπότε δε βρίσκω τη samsung!!! Μήπως έπαθαν τίποτα οι driver ???

• Σύνδεση μέσω USB

Μήνυμα

Το έκανα αλλά τίποτα . Στο device manager ζήτησα ενημέρωση λογισμικού και μου έβγαλε τα εξης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31807/ =============== Μαρ 9th 2017, 7:34pm =============== NasDriver tελικά είχες δίκιο!!! Μου έβγαλε στη διαχείριση συσκευων ΜΤΡ με θαυμαστικό. Πως βρίσκω τον οδηγό επαναφοράς ΜΤΡ επικοινωνίας ??? ΥΓ Παλαιότερα μου έβγαζε όπως είπα σαν Redmi Note 4

• Σύνδεση μέσω USB

Μήνυμα

Το αναγνωρίζει κανονικα σαν φορητή συσκευή Redmi Note 4. Μήπως φταίει το ότι πριν λίγο άνοιξα για να δω αν το αναγνωρίζει τον minimal ADB and Fastboot ? (Η αναγνώριση έγινε) Το περίεργο όπως είπα ότι γίνεται μεταφορά φώτο και όχι αρχείων!!!!

• Σύνδεση μέσω USB

Μήνυμα

NΆι βέβαια το περίεργο ειναι ότι αναγνωρίζει το κινητό για επιλογή μεταφοράς φωτο

• Σύνδεση μέσω USB

Μήνυμα

Είμαι κάτοχος RN 4 με stable 8.1.6.0. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, σήμερα όμως έκανα σύνδεση μέσω USB για μεταφορά αρχείων την οποία έκανα και παλαιότερα αλλά ο Η/Υ δεν αναγνώρισε το κινητό. Σε επιλογή μεταφοράς εικόνων όμως λειτουργεί κανονικά. Εχω και σύνδεση μέσω Wifi με MYPhone Explorer που λειτουργεί. Καμμιία βοήθεια ??? Ευχαριστώ

• update σε Rn4

Μήνυμα

ευχαριστώ

• update σε Rn4

Μήνυμα

banditGR είσαι πράγματι επιστήμονας ! =============== Φεβ 28th 2017, 7:52pm =============== Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, αν αλλάξω σε dev μπορώ μετά μέσω updater να γυρίσω στη stabl ?

• update σε Rn4

Μήνυμα

banditGR με συγχωρείς που ρωτάω, αλλά τί να τις κάνω τις συχνές ενημερώ σεις αν έχω προβλήματα με bugs ??

• update σε Rn4

Μήνυμα

Ευχαριστώ!!

• update σε Rn4

Μήνυμα

Ευχαριστω πολύ! Φαντάζομαι είναι με Ελληνικά!

• update σε Rn4

Μήνυμα

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις, πού μπορώ να τη βρω??

• update σε Rn4

Μήνυμα

Συμφωνώ banditGr, γιαυτό το ανέφερα. Αν θέλεις μπορείς να μου πεις, πώς περνώ από global 8.1.6.0 σε dev (είμαι κλειδωμένος)?? Eυχαριστώ

• update σε Rn4

Μήνυμα

Απλώς για ενημέρωση. Έχω εδώ και 2 μήνες ένα RN 4 με GLOBAL 8.1.4.0. Σήμερα έκανε από μόνο του αναβάθμιση (χωρίς πρόβλημα) σε GLOBAL 8.1.6.0 MBFMIDI

• ευχαριστώ για την ήρεμη απάντηση

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όμως πέρα από το όφελος της ευκολίας επαναφοράς δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν ξεκλειδώσω ; Με απλά λόγια είναι εύλογο και συνηθίζεται να ξεκλειδώνουμε ένα καινούργιο κινητό, που δεν έχει πρόβλημα ;

• Καλημέρα, έχω ενα RN4 pro που με τη βοήθεια σας (lallasgr,banditgr) από κινέζικη Global 8.0 το έφερα στην Global 8.1.4 με ελληνικά χωρίς να το ξεκλειδώσω.Το κινητό δουλεύει άψογα. Εχω τις εξής ερωτήσεις 1. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μου ήρθε απάντηση. Είναι χρήσιμο να το ξεκλειδώσω, ή να το αφήσω έτσι; 2. H 8.1.4 κάνει αναβαθμίσεις ; Ευχαριστώ

• Ευχαριστώ geoanto555. Δοκίμασα τη δική σου rom αλλά δεν την αναγνώρισε ! Δεν ξέρω γιατί !

• Την έβαλα άλλα όπως έγραψα παραπάνω έβγαλε μήνυμα ότι δεν την αναγνωρίζει !!! Τελικά πριν λίγο εγατέστησα με επιτυχία βάσει οδηγιών του lallasgr και banditgr την Global 8.1.4 με ελληνικά . Σε ευχαριστώ πάντως !

• Μου βγάζει κινεζικες βιετναμεζικες και άλλες αλλα δεν βγάζει άλλες ευρωπαικές =============== Ιαν 31st 2017, 3:30pm =============== Όχι, κάνω scroll και βγάζει κινέζικα