Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.
-
Φίλε μου με συγχωρείς αλλά κάτι γίνεται ! Έβαλα το zip στο updater, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει το πακέτο. Για να σε βοηθήσω το κινητό ειναι κλειδωμένο και γιαυτό επέλεξα να αλλάξω την official κινέζική (με ελληνικά) με τη βοήθεια των οδηγιών του lallasgr στην global 8.0.4 (χωρίς ελληνικά) Ευχαριστώ
-
Με συγχωρείς αλλά κάνω ίσως κάτι λάθος ??/ Έβαλα το φάκελλο της rom (έχει τρεις υποφακέλους (cust, firmware-update και META-INF) στο φάκελλο Download του κινητου. Πήγα updater-επιλογή πακέτου μου βγάζει τους φακέλλους του κινητου, επιλέγω το φάκελο download, μου βγαζει το φακελο της ρομ, παταω επάνω, βγαινουν οι τρεις υποφάκελοι και μετά ?????? Δεν ξέρω τί να κάνω !!!!
-
Geoanto55, ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Έχω όμως τις εξής απορίες. Σύμφωνα με τις οδηγίες του lallasgr πρέπει να : 1. αντικαταστήσουμε το original cust.img μέσα στον φάκελο images που έχουμε την Official fasboot ROM. 2. Για Scatter loading File επιλέγουμε το MT6797_Android_scatter.txt από τον φάκελο που έχουμε κάνει extract την Rom που κατεβάσαμε. Τί πρέπει να κάνω. Θα μπορούσα να κατεβάσω μια rom με ΟΤΑ ?? Ευχαριστώ
-
Έχω ένα RN 4 pro που είχε εγκατεστημμένη unofficial rom 8.0 global με ελληνικά Έκανα καθαρή εγκατάσταση official Rom βάσει οδηγιών του lallasgr και έβαλα την nikel_global_images_V8.0.4.0.MBFMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_92c70864c9, που κατέβασα απο Xiaomi MIUI Official Global Site. Οι οδηγίες ήταν λεπτομερείς , όλα πήγαν καλά, διαπίστωσα όμως ότι δεν έχει την ελληνική γλώσσα. Μπορεί κάποις να με βοηθήσει !!!! Πού θα βρώ rom με ελληνικά αλλά να τη κατεβάσω με την ίδια μέθοδο που είναι εύκολη ?…
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΦίλε derveni, το ξέρω. Απλώς "" Το κινητό έχει ελληνικό μενού, λειτουργεί άψογα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν μου κατέβασε μέχρι τώρα κανένα update, (το ζήτησα και χειροκίνητα). Το ερώτημα είναι , αξίζει να αλλάξω τη ρομ σε official για να έχω αυτόματες ενημερώσεις ?? "" ""Επειδή δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να κάνει τη διαδικασία αυτή, βρήκα ένα κατάστημα στη θες/νίκη να μου την περάσει έναντι αμοιβής. Να το εμπιστευθώ ή με συμβουλεύετε κάτι άλλο ?"" Ευχαριστώ
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@trixstat Είναι κρίμα να δώσεις λεφτά όταν εδώ μέσα το κάνουμε δωρεάν, βάλε από το about Phone να δούμε την rom αν είναι official ” Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Σου στέλνω το about phone
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Επειδή δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να κάνει τη διαδικασία αυτή, βρήκα ένα κατάστημα στη θες/νίκη να μου την περάσει έναντι αμοιβής. Να το εμπιστευθώ ή με συμβουλεύετε κάτι άλλο ?
-
Αλλαγή Rom
Μήνυμακαλημέρα σε όλους . Μου ήρθε πριν δύο εβδομάδες από Γερμανία ένα redmi note 4 με Miui 8 Global Miui 8 8.0.1.0 MBFCNDG Weeckly. Το κινητό έχει ελληνικό μενού, λειτουργεί άψογα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν μου κατέβασε μέχρι τώρα κανένα update, (το ζήτησα και χειροκίνητα). Το ερώτημα είναι , αξίζει να αλλάξω τη ρομ σε official για να έχω αυτόματες ενημερώσεις ?? Ευχαριστώ