Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• redmi note 3 unlock βοηθεια

gwstas - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

το εκανα κι αυτο αλλα δεν... ενω το εχω ξεκλειδωσει μου λεει οταν φτανει στο σημειο που λεει να κανω cmd την εντολη adb devices μου λεει unautharized και δε μπορει να προχωρησει μετα για το reboot

Μήνυμα

ηταν κλειδωμενο ακομη αλλα τωρα ξεκλειδωσε λεει unlocked yes secure no

Μήνυμα

το ξεκλειδωσα εβαλα μια dev κι εγινε miui 8 αλλα αλλα κινεζικα αλλα αγγλικα χαθηκα:)

Μήνυμα

εχω βαλει τωρα μια εκδοση 8.6.8.11 beta και δεν μπορω να βαλω ελληνικη...κανεις που να ξερει κατι?

Μήνυμα

οχι ακομη κλειδωμενο ειναι.απο το MI unlock φτανει τωρα στο 50% παλι και παλι το ιδιο... μηπως επειδη εχω stable δε ξεκλειδωνει? ειδα και απο τη γραμμη εργασιας κλειδωμενο λεει

Μήνυμα

geoanto555 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου... πετυχε αν και 1η φορα κανω κατι τετοιο εβαλα τωρα μια αλλη stable βεβαια:) 7.2.3.0 stable εχω τωρα... απο εδω και περα τι κανω τωρα? συγγνωμη για τις ερωτησεις...

Μήνυμα

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου με κατατοπιζεις σωστα νομιζω...

Μήνυμα

Ξεκλείδωμα του Bootloader. ξεκίνησα να κανω αυτο αλλα δεν κανει τιποτα παλι... υπαρχει καποιος αλλος οδηγος? θελω να βαλω το miui 8 και δε μπορω..

Μήνυμα

Καλημερα σας. Θα ηθελα τη βοηθεια σας με το redminote3 το απλο οχι το pro.Εχω κανει αιτηση πριν κανενα 2 μηνες στην Xiaomi για να μου το ξεκλειδωσει ... μετα απο 3 μερες μου ηρθε το permission για το ξεκλειδωμα προσπαθουσα να κανω το ξεκλειδωμα το την εφαρμογη MI Unlock V1.1 και μου βγαζει (current account is different from the account into on the device) και δε μπορω να περασω καμια rom... το κινητο το πηρα απο ελλαδα αλλα ειναι αγορασμενο απο κινεζο απο οτι καταλαβα.εχει την stable 77.0.19.0 π…