Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤο ραδιόφωνο στο note pro που" βρισκεται"?εψαχνα όλη μέρα χθες &δεν το βρίσκω...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δεν υπάρχει τίποτα στην διαδικασία που να είναι δύσκολο... πίστεψε με. Θα κατεβάσεις την rom που επέλεξες και θα την βάλεις στην συσκευή Μέσα απο τις ρυθμίσεις της συσκευής θα κάνεις Εργοστασιακές Ρυθμίσεις Θα κάνεις flash την νεα rom Θα βάλεις τα στοιχεία του MiCloud λογαριασμού σου (για την επαναφορά του περιεχομένου σου) Τελείωσες!! :wink:” Δεν εχω τιποτα μεσα.ειναι καινουργιο το κιν.ετσι απλα κατευθειαν?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια υπαρχει κανενας απο Αθηνα να μπορει να βοηθησει να περασουμε μια stable γτ ειμαι ασχετος....&φοβαμαι να το κανω απο μονος μου?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Phaethon: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Phaethon: “Ευχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει. Μολις το ανοιξα καθως γυρισα σπιτι.Τρομερη αισθηση.Με τη ζελατινα το εχω ακομα....Πολυ καλο ποιοτικα.Φορτιση αρχικη? Με τη λιγη μπαταρια που εχει ανοιξα&ειδα οτι φοραει την 5.6.11 beta.τι κανουμε?” Καλορίζικο και ...καλά χιλιόμετρα! Φόρτισέ το …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Phaethon: “Ευχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει. Μολις το ανοιξα καθως γυρισα σπιτι.Τρομερη αισθηση.Με τη ζελατινα το εχω ακομα....Πολυ καλο ποιοτικα.Φορτιση αρχικη? Με τη λιγη μπαταρια που εχει ανοιξα&ειδα οτι φοραει την 5.6.11 beta.τι κανουμε?” Καλορίζικο και ...καλά χιλιόμετρα! Φόρτισέ το κανονικά... μέχρι τέρμα, μην το φοβάσαι. Όσο γ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕυχαριστω!Αλλα Μόνος μου παιδιά δεν παιζει...γτ φοβάμαι μην κανω μ .....Οποίος καλός&πιστος φαν μπορει μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του ευχαρίστως!!!θα με σώσει. Μολις το ανοιξα καθως γυρισα σπιτι.Τρομερη αισθηση.Με τη ζελατινα το εχω ακομα....Πολυ καλο ποιοτικα.Φορτιση αρχικη? Με τη λιγη μπαταρια που εχει ανοιξα&ειδα οτι φοραει την 5.6.11 beta.τι κανουμε?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαEγω παραλαμβανω αυτιο(βασιακ ηρθε το courier&για 10λ διαφορα το εχασα)τους πηρα μηπως&αλα τιποτα...Αυριο λοιπον θα χρειαστω τη βοηθεια σας...Κανενας κοντα στα βορεια προαστια?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕ πιστεύω τα παιδιά θα διορθώσουν&αυτο το μεταφραστικό λαθακι....
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕλληνικη 7?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαEυχαριστω εκ των προτερων(αντε να μου ερθει με το καλο)
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΘα χρειαστω τη βοηθεια σας γτ δεν τα πολυγνωριζω για να το κανω μονος...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια το εκανα παραγγελια σημερα απο eu warehouse.Θα φοραει την 7 ?αλλιως ποια εκδοση?