Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 188.

• Με TWRP recovery εάν περάσεις την Global κολλάει στο Mi Logo, πρέπει να περάσεις και το SuperSU μετά την εγκατάσταση της ROM και μετά να κάνεις reboot. Επίσης με το TWRP δεν θα έχεις OTA updates, θα πρέπει να τα κατεβάζεις χειροκίνητα. Μόνο με το stock recovery θα έχεις OTA. Την Fastboot με ποιο τρόπο την πέρασες; Επέλεξες το Flash All;

• Ποια ROM πέρασες, την ελληνική ή την global;

• Xiaomi Mi Max cpu frequency

panospc - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Εμένα με το CPU-Z, οι 2 τελευταίοι πυρήνες φτάνουν στα 1804mhZ όταν είναι απασχολημένος ο επεξεργαστής. Για δοκίμασε και εσύ με το CPU-Z να δεις τι σου βγάζει.

• Πρέπει να κάνεις Wipe -> Format data για να φύγει η κρυπτογράφηση

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από baiosss: “91,3% διαφημιζε η xiaomi στις ψευτικες φωτογραφιες, 83% ειναι το πραγματικο screen to body ratio. ” Αυτό που το διάβασες? Για ενημέρωσέ μας βρε... ” Όντως ισχύει, εάν πας στο gsmarena γράφει το πραγματικό screen to body ratio. Το επιβεβαίωσα και εγώ με μέτρηση στο photoshop, τόσο βγαίνει. Όπως και να χει, ειναι πανέμορφο κινητό

• Παράθεση από RadioactiveToy: “Το ερώτημα μου είναι εάν κάνω τη διαδικασία unlock bootloader, twrp κλπ κλπ ποια ROM να βάλω? Θέλω να μην έχει κινέζικα, να έχει αγγλικά, ελληνικά δεν με νοιάζει, και οποωσδήποτε να κάνει αυτόματα updates. Συνημμένη φώτο της ROM που έχω. ” Αυτόματα updates θα έχεις μόνο με official rom και stock recovery. Μονό οι Global Stable και Global Dev πληρούν όλα τα κριτήρια που έθεσες. Είναι Απαλλαγμένες από κινεζιές, έχουν playstore + OTA updates.

• Mi max miui 8

Μήνυμα

Σίγουρα είναι ανεπίσημη, δεν γίνεται η Global Rom να έχει τον κωδικό της κινέζικης (0MBCCNDC)

• Mi max miui 8

Μήνυμα

Ποια rom θέλεις να περάσεις, την Ελληνική ή την Official;

• Σχετικά με τις γραμμές, δοκίμασες από τις ρυθμίσεις της κάμερας να αλλάξεις το Anti banding από 50hz σε κάτι άλλο μήπως και διορθωθεί;

• Παράθεση από duc: “και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχει το οθόνη/γραμματοσειρά αλλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει είναι στην υπάρχον γραμματοσειρά μόνο το μέγεθος. ” Αν έχεις global rom, δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς όπως στην αγγλοκινέζικη.

• Παράθεση από sakis112: “Εκανα εγγραφή στο σάιτ της Xiaomi, ως designer, κατέβασα την γραμματοσειρά της zegoe, την αντέγραψα στην microSD, αλλά κάνω import,. και δεν βλέπει το κινητό το αρχείο mtz. Κάποια γνώμη;;;;; ” Με ποιο τρόπο την έκανες import; Κατεβάζεις και αποσυμπιέζεις το zip, περνάς το mtz αρχείο στο τηλέφωνο, πηγαίνεις στα θέματα που έχεις κατεβάσει, τέρμα κάτω έχει ένα κουμπί που λέει import, το πατάς και επιλέγεις το mtz αρχείο που πέρασες πριν.

• Παράθεση από soctap: “Την rom την εχω στη εξωτερικη καρτα sd παιζει ρολο αυτο; Εκανα format system data ολα γενικως δεν θα επρεπε; ” Δεν πειράζει το format system, αρκεί να κάνεις reboot recovery και μετα εγκατάσταση της rom. Όταν σου ζητάει κωδικό σημαίνει πως είναι κρυπτογραφημένο το data partition και πρέπει να το κάνεις wipe -> format data (το wipe data από το advanced wipe μενού δεν λειτουργεί με κρυπτογραφημένο partition)

• Παράθεση από soctap: “Ευχαριστώ. Δεν ισχύει το link για να κατέβει το TWRP ” Κατέβασε το απο το link παρακατώ, θα κατεβάσεις για το helium εφόσον έχεις το Mi Max Pro TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

• Παράθεση από soctap: “Καλημερα. Ο οδηγος για την εγκατασταση του TWRP που ειναι ρε παιδια και τον ψαχνω τοση ωρα; ” Είναι μαζί με τον οδηγό εγκατάστασης της ελληνικής rom Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)

• Παράθεση από sakis112: “Καλησπερα. Παραγγελία το ρουτερ της xiaomi. από GeekBuying. Ενώ ζήτησα να το στείλουν με ταχυδρομείο Σιγκαμπουρης,. το στέλνουν με Ολλανδικό,. και είναι pre advised, από 19/9/2016. Τι σημαίνει ή λέξη pre advised;; ” Σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό, σημαίνει πως το πακέτο ετοιμάζεται για αποστολή στην Ολλανδία. [Γενικά] Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ] :: myphone forum

• Δεν μου φαίνεται για official αυτή, μέχρι 7.5.6.0 είχε βγει και μετά βγήκε η 8 Κάνε και ένα έλεγχο για να δεις εάν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• Μπες από τον browser εδώ Apply for unlocking Mi devices, κάνε logout από το δικό σου mi account, βάλε της συζύγου και κάνε αίτηση. Αν πάλι δεν σου βγάζει να κάνεις αίτηση, δοκίμασε να μπεις στην παραπάνω σελίδα από ένα παράθυρο ιδιωτικής περιήγησης

• Αν έχει άλλο mi account πρέπει να κάνει αίτηση. Κάνε logout από τον δικό σου λογαριασμό και μπες με αυτόν της γυναίκας σου για να κανεις αίτηση

• Παράθεση από Spark: “πριν 2 μηνες οταν ειχα παρει το πρωτο redmi 3 pro ειχα μπει σε καποια σελιδα που μου βρηκα εδω στο site και ειχα κανει αιτηση... τωρα που πηρα αλλο ενα εχει αλλαξει η σελιδα και βγαζει το unlock tool... ” Μια φορά κάνεις αίτηση, μετά μπορείς να ξεκλειδώνεις μία συσκευή ανά μήνα με το unlock tool χρησιμοποιώντας το Mi Account σου.

• Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot που να δείχνει ακριβώς ποια ROM έχει το κινητό.