Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.
-
Παράθεση από kosmasdel: “Την εφαρμογή MiHome που τρέχει συνέχεια και καταναλώνει αρκετή ραμ (όπως φαίνεται στην εικόνα) θα υπάρχει πρόβλημα αν την απεγκαταστήσω με κάποιο app τύπου titanium; Μια άλλη εφαρμογή MiHome από τις πρόσθετες που υπάρχουν στην ελληνική ρομ την έσβησα πάντως. ” Το MiHome είναι o launcher του MIUI. Αν τον σβήσεις χωρίς να έχεις κάποιον άλλο launcher σίγουρα θα έχεις πρόβλημα.
-
Παράθεση από dmarccos: “Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Πως μπορούμε να βάλουμε σταθερή τοποθεσία και όχι να εντοπίζει τη τρέχουσα θέση; Πατάω προσθήκη αλλά οτι και να γράψω στο search δε βρίσκει τίποτα ” Εάν έχεις το τηλέφωνο ρυθμισμένο στα Ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα. Πρέπει να το γυρίσεις στα Αγγλικά για να εμφανίζει αποτελέσματα. Άλλαξε το προσωρινά σε Αγγλικά, πρόσθεσε τις τοποθεσίες που θέλεις και μετά ξανά γύρνα το σε Ελληνικά.
-
Πρόβλημα με Xiaomi hongmi
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ξεγελάει και το SP-Flash ? Ειδικά αυτό ελέγχει αν το image πέρασε στον προορισμό του, αμέσως μετά το τέλος της εγγραφής του κάθε Partition. Nα μην κάνει καθόλου εγγραφές το καταλαβαίνω αλλά να ξεγελάει και το Check SUM το ελέγχου .... πολύ δύσκολο το βλέπω. ” Δεν είχα τσεκάρει την επιλογή "DA DL All With Chech Sum", μήπως γι' αυτό δεν έβγαλε σφάλμα; Πάντως υπάρχει πρόσβαση στα αρχεία της εσωτερικής μνήμης αλλά είναι προσωρινή\εικονική. Για παράδειγμα έκανα αντιγραφή κάποι…
-
ΜήνυμαΝαι, έβγαλε Completed και έδειξε και τον πράσινο κύκλο στο τέλος. Και εμένα περίεργο μου φαίνεται αλλά μετά από ένα ψάξιμο στο google είδα τελικά ότι το έχουν πάθει και άλλοι αυτό σε διάφορα κινητά τηλέφωνα όπως το Huawei Y300 και η μόνη λύση ήταν η αντικατάσταση του eMMC chip.
-
ΜήνυμαΔοκίμασα να κάνω και flash μέσω του SP Flash Tool αλλά πάλι το ίδιο, δεν άλλαξε τίποτα. Μετά την επανεκκίνηση το τηλέφωνο ήταν ακριβώς όπως πριν. Οπότε μάλλον τα έχει παίξει η εσωτερική μνήμη και έχει γίνει Read Only.
-
ΜήνυμαΈχει η ανιψιά μου ένα Xiaomi Hongmi αλλά τώρα τελευταία παρουσιάζει προβλήματα. Έχει εγκατεστημένη την MIUI-JHBCNAL5.0 Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές κολλάνε οι εφαρμογές αλλά και το MIUI Home δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να κάνει επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει. Επίσης ότι αλλαγές κάνει στο τηλέφωνο δεν αποθηκεύονται, για παράδειγμα ότι ρύθμιση και να πειράξει στο τηλέφωνο, μετά από επανεκκίνηση χάνονται και είναι όπως ήταν πριν. Ακόμα και εφαρμογές να κάνει απεγκατάσταση, μετά από την επαν…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το Redmi Note 2 όμως, δεν συνεργάζεται με το SP Flash Tool, τουλάχιστον προς το παρόν. ” Τι εννοείς δεν συνεργάζεται; Για παράδειγμα στο παρακάτω link έχει οδηγό για το πως μπορείς να περάσεις το stock recovery μέσω του SP Flash Tool en.miui.com/thread-147646-1-1.html Επίσης στο Needrom έχει το Unbricking tool που σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις την MIUI 6.6.7.0 μέσω του SP Flash Tool needrom.com/download/xiaomi-redmi-note-2-unbricking-tool/
-
overheating problem
ΜήνυμαΒάλε και ένα screenshot από την καρτέλα που γράφει SoC ώστε να δούμε το CPU Load
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από panospc: “Παράθεση από GR_Macedon: “Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen. ” Πάντως δεν είδα να αναφέρει ο OP ότι δουλεύει το touch στο recovery, δεν αναφέρει καν πιο recovery έχει. Μπορεί να έκανε τα wipe με το stock recovery χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα. ” Στο πρώτο-πρώτο μήνυμα λέει, "μπηκα στο recovery mode και εκανα wide all data το ξανανοιξα και παλι δεν δουλευε".Παρακάτω ξαναλέει, "την κατεβασα την εβαλα στο…
-
Παράθεση από kostas km: “Παράθεση από kostas km: “Καλημέρα Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω; Ευχαριστώ ” Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;; ” Δοκίμασε να περάσεις τους ήχους κλήσης στην εσωτερική μνήμη
-
Ήχος ηχογράφησης κλήσης.
ΜήνυμαΠαράθεση από damierom: “Εχω δοκιμασει το ACR αλλα δε γραφει και μου βγαζει μηνυμα οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη. ” Δουλεύει μια χαρά σε εμένα. Δοκίμασε να κάνεις τα παρακάτω για να δουλέψει. 1. Κάνε απενεργοποίηση της ηχογράφησης που έχει το MIUI 2. Κάνε εγκατάσταση το ACR 3. Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη και ενεργοποίησε το ACR 4. Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> ACR και σιγουρέψου ότι το "Εμφάνιση αναδυόμενου παραθύρου" και η "Εγγ…
-
Ήχος ηχογράφησης κλήσης.
ΜήνυμαΚαθαρά θέμα κωδικοποίησης \ bitrate είναι. Η ενσωματωμένη ηχογράφηση του MIUI έχει πολύ χαμηλή ποιότητα (mp3 στα 8kbit) και ο ήχος ακούγεται μουντός. Αν δοκιμάσετε κάποια εφαρμογή από το Playstore όπως το ACR Call Recorder που σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις ποιότητα ηχογράφησης ο ήχος είναι πολύ καλύτερος.
-
Παράθεση από skepasti21: “Καλησπέρα στο παρεακι... Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκεύσουμε μια ιστοσελιδα στην ''επιφανεια εργασιας'' ούτως ώστε να μην χρειαζεται να ανοιγουμε τον πλοηγο να πρεπει να θυμομαστε την διευθυνση κάθε φορα? Επισης κάθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλ , ανεξάρτητα που είμαι πριν το κλειδωσω, με βγαζει στις κλησεις, αλλαζει αυτό? REDMI NOTE 2 PRIME... 5.10.8 ευρωπαϊκή ” Με τον πλοηγό που έχει το MIUI δεν νομίζω να γίνεται, με τον Chrome που χρησιμοποιώ μπορείς να το κάνεις αυτ…
-
Παράθεση από bilis1234: “Γύρω στις 4μιση ωρες οθόνη το wakelock πώς δουλεύει?? ” Με 4μιση ώρες οθόνης λογικό μου φαίνεται να έχεις τόσο ποσοστό μπαταρίας. Εμένα βγάζει περίπου 6 ώρες οθόνης και 2 μέρες αναμονής με την χρήση που του κάνω. Επίσης βλέπω πως έχεις βάλει το clean master, δεν χρειάζεται να το βάλεις, είναι ήδη ενσωματωμένο στο MIUI στο κέντρο ασφαλείας.
-
Επιλογή Φορτιστή
ΜήνυμαΈχετε να προτείνετε κανένα αξιόπιστο φορτιστή με λίγα mah για αργή φόρτιση ώστε να τον χρησιμοποιώ όταν φορτίζω το κινητό κατά την διάρκεια της νύχτας;
-
Εμένα προσωπικά μου έχει τύχει σε 2 προηγούμενα κινητά (iPhone 3GS και LG Optimus 2X), όχι να χαλάσει τελείως αλλά να χρειάζεται 2-3 φορές δυνατό πάτημα για να δουλέψει. Δεν ξέρω ίσως φταίει που κρατάω για αρκετό καιρό τα κινητά που αγοράζω ή μπορεί να έχω τα δάκτυλα του Hulk Εδώ ένα φρέσκο παράδειγμα από μέλος του myphone με το πρώτο Xiaomi Note μετά από ένα χρόνο χρήσης: myphone.gr/forum/showthread.php?p=6370414#post6370414