Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ. Στην xtrv stable 8.1

• ευχαριστώ derveni για τις άμεσες απαντήσεις

• λοιπον το κιν ειχε αγοραστει απο GB και ηρθε με unofficial unlocked bootloader ακολουθησε αυτο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και unlock bootloader με το official MiFlashUnlock και αφου τελειωσε η ολη διαδικασια προχωρησα σε Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) υστερα περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_ΜΜ_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 μετα ειπα να δοκιμασω και την nougat αλλα το bug με την camera με χαλασε και ειπα να ξανα γυρ…

• πολυ καλα. καλωδιο εχω του φορτιστη και usb εννοεις προφανωσ την sd card σωστα? ρομ οποια θελω ή υποχρεωτικα πρωτα λολιποπ μετα mm kai μετα εαν θελω nougat? στην sd δεν θα χαθουν τα backup? γιατι μου εχει συμβει σε περασμα νεας ρομ να τα διαγραψει ευχαριστω προκαταβολικα

• καλησπερα στο forum εχω το REDMI NOTE 3 PRO KENZO αρκετα advanced user με τα φλασαρισματα σε προηγουμενα μου κινητα. εχω ομως μπερδευτει λιγο οποτε μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Λοιπον εχουν γινει ολα τα απαραιτητα για official unlock bootloader -xtrv greek stable 6.0 κτλ. πως μπορω να κανω εντελως καθαρη εγκατασταση ωστε να περασω την stable ξανα? fastboot roM china DEV (Xiaomi MIUI Official Forum) -> μετα θελει ξεκλειδωμα παλι? εαν ναι και γινει υστερα ξανα περναμε greek 5.1 και τελος την stable…

• δυστυχως δν εγραφε οτι ειναι 5..1 και ειπα να την περασω . ημουν 6.0. ομως και την πατησα ....αντε παλι απι την αρχη ολα... παντως ευχαριστουμε για ολη αυτη την σκληρη δουλεια