Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από gkalen: “ Για το radon kernel .. Δεν θα το συνιστουσα εκτός αν νομίζετε ή βλέπετε ότι έχει διαφορά , απ'οτι είδα δεν είναι ακριβώς ένα κερνελ αλλά κάποια modules και αρχεία που προστίθενται στο υπάρχον κερνελ με το φλασαρισμα του radon zip ... Επίσης τα antutu που παίρνεις με radon zip είναι λάθος , όπως θα δείτε είναι κόκκινα , δεν γίνεται σωστά ή μέτρηση , αν και δεν υπάρχει για μένα εφαρμογή antutu , είναι απλά μία εφαρμογή που πιάνει χώρο στη συσκευή μου και δεν μου προσφέρει τί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DaRk_dOg: “Παίδες καλημέρα, ήρθε σε κανέναν η MIUI 8 global stable? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Στα forums λένε ότι θα έρθει 23 του μηνός.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilakos10: “Θα πρέπει να flashάρεις το twrp του cofface και στην συνέχεια το supersu. Μόνο με αυτό το recovery μπορείς να έχεις Ota updates σε miui rom. ” Θα έχει ota updates με το recovery;” Κάποιοι οδηγοί που είδα αναφέρουν ότι γίνεται να περάσεις το ota μέσω του recovery. Άλλοι λένε ότι θέλει να περνάς όλη την rom κάθε φορά. Άμα δεις στα guides του xda, ο πιο πρόσφατος οδηγός για root αναφέρει για ota updates.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sardelisp: “καλησπερα στη παρεα.. ηθελα να ρωτησω κατι αν γινεται και με ποιο τροπο; θελω να φλασαρω global developer και να εχω root και twrp ,αλλα ,ταυτοχρονα καθε παρασκευη να μπορω να αναβαθμιζω τα official updates. Γινεται; υπαρχει οδηγος;” Θα πρέπει να flashάρεις το twrp του cofface και στην συνέχεια το supersu. Μόνο με αυτό το recovery μπορείς να έχεις Ota updates σε miui rom.
-
Το changelog για την 3.17 πότε θα ανέβει;
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΤο πρόβλημα πώς προέκυψε; Πέρασες rom που ήταν για άλλο κινητό ή εμφανίστηκε από μόνο του;
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΌταν το συνδέσεις στον υπολογιστή μήπως το δείχνει σαν Qualcomm device;
-
Παιδιά πόση ελεύθερη μνήμη ram έχετε στο 1S με την τελευταία έκδοση;
-
Παράθεση από johnnyGR: “Έστειλα e-mail στο επίσημο site για service της xiaomi (Hong Kong), δίνοντας τους IMEI και S/N. Η απάντηση είναι σαφέστατη: "According to the IMEI number you offered, we confirm that it does not match with your mobile phone model."” Το recovery του τηλεφώνου είναι το 'MiRecovery'; Επίσης περάσεις άλλη rom; Το imei του κουτιού είναι το ίδιο με του τηλεφώνου;
-
To CPU Z μου δείχνει ότι και στον @thrillos. Το κουτί κι εμένα είναι το μεγάλο(σαν την δεύτερης φωτογραφίας - αγορασμένο από minideal). Δεν έχω τσεκάρει με βάση το imei αν είναι αυθεντικό αλλά ήδη έχω flashάρει την official rom + τα official fastboot files, οπότε πρέπει να είναι αυθεντικό. Edit: Τσέκαρα με βάση το IMEI και το S/N και είναι original