Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 121.
-
Παιδες καλησπερα και παλι!!!!Μετα απο ενα χρονοβορο κατεβασμα ρομ την εχω κανει install>reboot system και τωρα ειμαι με mi logo και android γραμματα και τελιτσες αναβοσβηνουν απο πανω.....Το ερωτημα ειναι...δεν επρεπε να εχει βγαλει καμμια μπαρα να φορτωνει? Εδω και κανα 2λεπτο ειναι ετσι....Περιμενω???
-
Εγώ το ξεκλείδωσα με τον official τρόπο. Και του έχω περάσει 7.3.30 από το site της Xiaomi.
-
Ναι ξεκλείδωτος είμαι..... Σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια για να το κάνω. Ευχαριστώ παίδες!
-
Όχι δεν.... Χαχαχχαχαχαχα! Μάλλον χαζομάρες ρωτάω και θέλω πολύ φροντιστήριο!
-
Και όταν ανοίξω σε Recovery θα έχω twrp ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Σορυ αλλά..... Τώρα άρχισα να ασχολούμαι με roms κτλ.
-
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο..... Κατεβάζω και εγκαθιστώ απευθείας στη συσκευή?
-
Έψαξα κι εγώ λίγο το θέμα με τα εικονίδια και βρήκα στο ίντερνετ κάποιους που λένε ότι τα περνάνε με τον τρόπο που είπε ο φίλος παραπάνω,δλδ από αρχείο mtz. Το έκανα μέχρι ενός σημείου αλλά στο τέλος εμφανίζεται μνμ third party not accepted. Τεσπα.... Και μια ερώτηση ακόμη.... Υπάρχει κάποιος οδηγός πως εγκαθιστούμε το twrp στο Kate? Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω την 7.3.23 Beta από το site της Xiaomi.
-
Έχω την εντύπωση ότι εφόσον είναι stable δεν χρειάζεται twrp.....Ισως κάνω λάθος! Μη σε πάρω στο λαιμό μου! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδη το εκανα προσφατα απαντω αν και νεος στα κολπα. α) ξεκλειδωμα bootloader β) κατεβασμα και save στο φακελο της συσκευης την rom απο το επισημα site. γ) απο την εφαρμογη του κινητου 3 τελειες>επιλογη πακετου ενημερωσης>downloaded_rom(φακελος)>εγκατασταση Αν θελεις κανε κι ενα backup για να μην χασεις τα αρχεια σου πριν αρχισεις την διαδικασια.
-
Καλησπέρα! Βασικά βάζω εδώ το ποστ γιατί είμαι κάτοχος Kate αλλά προφανώς είναι και γενικής φύσεως το θέμα. Λοιπόν.... Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να φορτώνω πακέτα εικονιδίων ενώ τρέχω miui. Πχ όπως κάνουμε στον nova-launcher. Με χαλάει που δεν έχει ας πούμε αντίστοιχο εικονίδιο για το utube και ενώ έχει ωραία εμφάνιση βλέπεις ένα άσχετο ή και παραπάνω εικονίδια! Βέβαια έχει και τόσα θέματα να επιλέξεις αλλά είναι τόσα που θέλει ώρες ψάξιμο!
-
Με 7.3.23 beta ολα κομπλε!!! Σε kate εννοειται!!! Thanks παιδια!
-
Τίποτα. Κάνω επιλογή ταπετσαρίας και μου πετάει αδυναμία φόρτωσης εικόνας. Οποία και να επιλέξω. =============== Φεβ 14th 2017, 12:59pm =============== Μαλλον με βλεπω για επαναφορα.....εκτος αν γινει κανα θαυμα!