Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Γεια σας.
ΜήνυμαΠηρα προσφατα ενα used 4χ 4/64 λευκο στα.....60 ευρω! Η κατοχος το εδινε (πιο πολυ απο 60)φτηνα γιατι ειχε θεμα με την μπαταρια λεει και απο το πρωι το μεσημερι αδειαζε..... Ειναι αγορασμενο απο κινα και ειναι σε κατασταση καινουργιου. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων και δειχνει η μπαταρια να κραταει μια χαρα.Παιζω επιτηδες καποια παιχνιδια αρκετη ωρα και δεν κατεβαινει ευκολα η μπαταρια.Δεν εχω βαλει σιμ(δυσκολα θα αποχωριστω το huawei P8(3ram) ακομα και τωρα στην 3η χρονια συμβιωσης) Λειτουργει 100%…
-
Το πήρα used.εντος εγγύησης. Redmi note 4 ασημί global Έκδοση MIUI Global 9.6.3.0 NCFMIFD Δεν φωτίζονται τα 3 πλήκτρα. Πήγα σχετικα-κερνελ ταπ-ταπ-ταπ. Στο cit όταν τεσταρω τα led ανάβει φως κάτω από τα 3 πλήκτρα αλλά δεν φωτίζονται!!!!!!!! Στις ρυθμίσεις-περισσοτερα υπάρχει η ρύθμιση κανονικά πόση ώρα θα μένουν ανοιχτά...... Τώρα παρατήρησα ότι κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη ανοίγουν και τα πλήκτρα για 2 δευτερλεπτα.φαινετε να κοιτάξω την κάτω πλευρά δεξιά της υποδοχής φορτιστή. Τι γίνεται?????…
-
1500 για καποιον που θα ασχολειτε σε τακτικη βαση,θα ειναι φανατικος με το αντικειμενο λογικο. Για δυο πτησεις σε διακοπες τον χρονο πεταμενα χρηματα....... Ενα μεγαλο "φτηνιαρικο" με μια καλη καμερα απο κατω,οπως η xiaomi Yi εχουνε ενα αξιπρεπεστατο αποτελεσμα με κοστος λιγοτερο απο 200 ευρω. youtube.com/watch?v=FdgA0IjJAoo Ακομα και το καημενο X5SC που εχω με νεους ελικες,3 και ενας παλιος, και την πατεντα για το jello μου εφτιαξε ενα βιντεο σημερα σταθερο! youtube.com/watch?v=6TceN8618b8&feat…
-
πριν τις διακοπες περσυ ειχα παραγγειλει απο κινα ενα drone με fpv σε ξεφτυλα τιμη.........ηθελα να εμπλουτησω τις διακοπες με εναερια πλανα.Το drone δεν ηρθε ποτε λογο λαμογιου πωλητη(τα χρηματα τα πηρα,50 ευρω). Ετσι μην προλαβαινοντας αλλη παραγγελια εφτιαξα ενα stic 3 μετρα,ναι απο μπατανοβουρτσα,για να εχω καπως μακρινα πλανα. παραθετω φωτο που τελικα εχουνε την χαρη τους....... Ενταξει ευκολα η δυσκολα αγοραζεις ενα phantom με 500 ευρω,αλλα για λιγα πλανα λιγων ημερων? Ετσι φετος πιο προνο…