ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τις επαφές σου μπορείς να τις συγχρονίσεις με το Mi Account σου ή και με το Google Account σου. Για τα αρχεία, απλά βάλε drivers, όρισε το κινητό να φαίνεται ως Mtp Device και θα το βλέπεις ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή σου. ” Τις επαφές τις έχω μόνο στο άλλο τηλ σε αρχείο vcard. Όσο αφορά το mtp device δοκίμασα αυτά που βρήκα στο ίντερνετ με κατέβασμα των drivers από xiaomi, καθώς και με ένα αρχείο που υποτίθεται ότι βρίσκετε μέσα στο windows/inf …
Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν ανεβάζει το σκίτσο αλλά η ρομ είναι η 8.5.2.0 MAMMIED. Έκανα ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω την ελληνική ρομ και περιμένω τις 72 ωρες
Καλησπέρα κάτοχος σήμερα και εγώ του redmi και έχω πρόβλημα με την σύνδεση στο πισι. Δεν το βρίσκει με τίποτα . Ούτε η εφαρμογή της xiaomi το βλέπει. Καμία ιδέα .?
Καλημερα και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια. Μια ερωτηση για αποφυγη δυσαρεστων τελωνειακων εκπληξεων. Για αγορα απο bangood και επιλογη priority direct mail με κοστος 9 ευρω περιπου δεν εχουμε τελωνειο, σωστα
μια ερωτηση ρε παιδια. Εκανα μια παραγγελια στις 10 αυγουστου απο ebay. Απεσταλει στις 17 και στις 27 αυγουστου στο tn ελεγε αφιξη στη χωρα αποστολης. Απο τοτε μεχρι χθες τπτ. ενω η παραλαβη βαση του αποστολεα θα γινοταν πριν τις 10 σεπτεμβριου. Σημερα στο tn βγαζει θαυμαστικο, το track για την αφιξη στη χωρα χαθηκε, και στις εξηγησεις λεει οτι δεν υπαρχουν στοιχεια για την αποστολη. Καποιος με παρομοια εμπειρια για να δωσει τα φωτα του?
Καλημερα και απο μενα. Εκανα μια παραγγελια απο ebay εδω και ενα μηνα περιπου και στο tn μου δινει κατασταση οτι εφτασε ελλαδα απο τις 28/8 αλλα απο κει και περα τιποτα. Ειναι κατι φυσιολογικο αυτο? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42484/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42484/