Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Από τη στιγμή που έγινε format όλο το data φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κάποιο κατάλοιπο, αλλά θα το κοιτάξω. Αν συνεχίσει το πρόβλημα με βλέπω να κυνηγάω το μαγαζί που το πήρα για αντικατάσταση, γιατί δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα λειτουργικό το τηλέφωνο με τόσο lag.
-
Έκανα factory reset, μέχρι και flash μέσω Miflash με clean all έκανα, στην ουσία δηλαδή ξαναφόρμαρα το κινητό, περνώντας το image για την τελευταία global stable (stock, όχι xtrv). Φαίνεται σαν κάτι να έχει πάει στραβά, ακόμη και στο κλείδωμα ξεκλείδωμα κολλάει καμιά φορά. To περίεργο είναι πως ενώ το setup αρχικά (με google account κλπ) ολοκληρώθηκε, όταν επανεκκίνησα τη συσκευή πάλι μου έβγαλε κάποια βήματα σαν να μην είχε ολοκληρωθεί το setup.
-
Παιδιά από προχθες έχω θεματάκι με τη συσκευή. Έκανα flash την τελευταία DEV rom XTRV, και το κινητό σερνόταν ανελέητα. Το επαναφέρω, πάλι τα ίδια. Δοκίμασα με Pixel Experience που είχα παλιότερα, πάλι το ίδιο θέμα. Εν τέλει, βάζω μέσω Miflash την τελευταία global stable rom, αλλα δυστυχώς το κινητό κολλάει πάρα πολύ. Μπορεί να κάνει μερικά (αρκετά) δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει πλήρως μια εφαρμογή, ενώ πολλές φορές και στο σκρολάρισμα μπορεί να παγώσει τελείως για μερικά δευτερόλεπτα. Εννοείτα…
-
Κι εγώ να πω ότι περάστηκε καθαρη η rom, με πλήρες wipe. Δυστυχώς η ένταση των ακουστικών είναι αρκετά χαμηλη (region United States).
-
Σφαιράτη η rom, ωστόσο μου φαίνεται αρκετά χαμηλή η ένταση στα ακουστικά. Region είχα βάλει US κατα το setup, και τώρα δεν βρίσκω επιλογή στα settings για να αλλάξω.
-
Γενικά το 60fps δεν φαίνεται και τόσο σωστό. Θελω να κάτσω να αναλύσω κάποιο βιντεο γιατι εχω την αίσθηση ότι δεν είναι πραγματικό 60fps βιντεο. Επίσης καμία λογική να μην έχει κ 720@60fps. Πάντως παιδια απο άποψη μπαταρίας, δεν ξέρω πως βλέπω παντού 7 ώρες και βάλε SOT. Το έχω το κινητό μερικές εβδομάδες, μαξ 5ωρο αν θα βγάλει.
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “Παιδια εγώ πέρασα το update χειροκίνητα...αν εξαιρέσουμε μερικά bugs εδώ και εκεί το κινητό πάει πολύ καλά..ειδικά η κάμερα έχει απογειωθεί ” Ποια bugs είδες ; Redmi Note 5 via Tapatalk ” Σίγουρα ένα που είδα είναι οτι σε portrait mode με την κυρια κάμερα, το beautify δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ επεξεργασμένα.
-
Φαίνεται να πηγαίνει καλά το κινητό μετά το update, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Περιμένω να δω και μπαταρία, η αλήθεια είναι ότι τα SOT που βλέπω να παίζουν δεν τα είχα ούτε με τις προηγούμενες εκδόσεις, δεν ξέρω αν φταίνε οι εφαρμογές που έχω... Τα ίδια είχα και με το Redmi Note 3 οπότε υποθέτω ότι κάποια απο τις εφαρμογές μου τρώει περισσότερο την μπαταρία (αν κ δ βλέπω κατι περίεργο στα battery stats). Επίσης το ενοχλητικά ακραίο beautify σε portrait mode με την πίσω κάμε…
-
Καλή τύχη!
-
Έχουμε κανένα νέο για MIUI10? Όχι ότι έχω θέμα με την 9, αλλά δεν μπορώ να αφήσω το κινητο πολλές μέρες χωρίς να το πειράξω!
-
Παράθεση από andreasp: “Περιμενω εντυπωσεις! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Την πέρασα κ γω χθες, πήρα κ το update. Προς το παρόν σφαιράτη είναι, αλλά θα περιμενω 1-2 μερες να στρώσει για να κρίνω μπαταρία.
-
Παράθεση από andreasp: “Οποιος θελει να δει αλλο τηλεφωνο, ας ξηλωσει οποια πειραγμενη εκδοση εχει, και να βαλει την 9.5.7.0 μαμα! Μπαταρια, αποδοση; Καμια σχεση! Επιτελους χτυπανε ΟΛΑ τα notifications. Επιτελους μενει φορτωμενο το zoiper και δουλευει το autostart. Σταματησα πια να κανω εκτροπη το γραφειο στο κινητο και το κανω εκτροπη στο voip. Τοσος καιρος ταλαιπωρια χωρις λογο! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Με έψησες να τη δοκιμάσω! Από που θα μπορούσα να την κατεβάσω? Έχω χαθεί …