Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.
-
Παίδες κανένα νέο για MIUI 10 έχουμε; Υπάρχει ελπίδα για Android Oreo ή θα μείνουμε με marshmallow?
-
Παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση, σε σχέση με την αυτονομία της μπαταρίας. Έχω το κινητό απο το φεβρουάριο, και ποτέ δεν ξεπέρασα τις 4-4:30 ώρες SOT. Έχω δοκιμάσει stable 8.1.1.0 (και ελληνική), 8.2.4.0, και τώρα έχω την developer Miui 9 XRTV. Διαβάζω κάτι για 7-8 ώρες SOT και πάνω απο 2 μέρες αυτονομία με κανονική χρήση, αλλά ποτέ δεν έπιασα αυτά τα νούμερα, με το ζόρι διήμερο. Λέτε να έχει κάποιο θέμα η συσκευή μου;
-
καλη τυχη!
-
Eυχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα θα πειραματιστώ με roms από δω και πέρα (ξεκίνησα να παίζω με zte blade πριν αρκετά χρόνια ) απλά με αυτά που είχα ακούσει περίμενα ίσως λίγο μεγαλύτερη αυτονομία. Εξακολουθώ όμως να είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή!
-
Γειά σε όλους σας! Είμαι σχετικά νέος κάτοχος ενός Redmi Note 3 (Kate), το οποίο αγόρασα από Ελλάδα και με την επίσημη global rom, ενώ έχω πάρει και το update σε 8.2.3.0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του κινητού, ωστόσο βλέπω πολλούς χρήστες που αναφέρουν 7 ώρες sot (και παραπάνω) ακόμη και με stock global stable. Εμένα συνήθως φτάνει τις 4μιση-5 ώρες με μέτρια χρήση, συνήθως ανοικτά δεδομένα/wifi. Γενικά βγάζει άνετα τη μέρα αλλά όχι με τέτοια sot που έχω δεί από άλλους. Φυσικά εί…
-
Τέλειο δώρο!